„Sony“ nebereikalaus „Helldivers 2“ PC žaidėjų turėti PSN paskyrą po kilusio didelio pasipiktinimo

Technews.lt

2024-05-10, 09:00

0 komentarų

Penktadienį „Sony“ pranešė, kad artėjančiame „Helldivers 2“ atnaujinime visi kompiuterių žaidėjai turės prisijungti prie savo „PlayStation Network“ paskyrų. Šis įpareigojimas turėjo būti įvestas jau išleidus žaidimą, tačiau dėl serverio problemų žaidėjai laikinai galėjo rinktis jį pasirinktinai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ nebereikalaus „Helldivers 2“ PC žaidėjų turėti PSN paskyrą po kilusio didelio pasipiktinimo

Kaip rašoma pranešime, kuriame skelbiama apie lengvatinio laikotarpio pabaigą, paskyrų susiejimas būtų apsaugojęs žaidėjus, nes būtų galima uždrausti trolius, kurie piktnaudžiauja ir įžeidinėja kitus. Be to, gavusiems baną suteikiama teisė pateikti apeliaciją. Nauji žaidėjai savo „Steam“ paskyrą su PSN paskyra turėjo susieti nuo gegužės 6 d., o dabartiniai žaidėjai privalomą prisijungimą matys nuo gegužės 30 d. ir privalės susieti paskyras iki birželio 4 d.

Atsakomoji reakcija buvo maždaug tokia pat stipri, kaip ir tikėtasi. Žaidimas „Helldivers 2“ buvo bombarduojamas „Steam“ platformoje, nes beveik 385 000 naujausių apžvalgininkų išreiškė savo pyktį. Žaidimas taip pat buvo išimtas 177 šalyse, kuriose PSN nėra prieinama, įskaitant Egiptą, Gruziją, Jamaiką ir Maroką.

Johan Pilestedt, „Helldivers 2“ kūrėjos „Arrowhead“ generalinis direktorius, X rašė, kad studija kalbėjosi su „Sony“ ir bandė rasti sprendimą dėl šio reikalavimo, ypač ne PSN šalims, tačiau teigė, kad galutinis sprendimas priklauso leidėjui.

Pilestedt teigė, kad jis nėra visiškai nekaltas. Jis paaiškino, kad nors tai buvo jo sprendimas išjungti paskyrų susiejimą išleidimo metu, generalinis direktorius pripažįsta, kad neužtikrino, jog žaidėjai žinotų apie šį reikalavimą. Studijos vadovas pridūrė, kad „Arrowhead“ žinojo, jog paskyros susiejimas bus privalomas internetiniams „PlayStation“ žaidimams, likus maždaug 6 mėnesiams iki „Helldivers 2“ pasirodymo.

Laimei, ši nemaloni situacija baigėsi. „Helldivers“ gerbėjai – išgirdome jūsų atsiliepimus apie „Helldivers 2“ paskyros susiejimo atnaujinimą. Gegužės 6 d. atnaujinimas, kuris būtų reikalavęs „Steam“ ir „PlayStation Network“ paskyrų susiejimo naujiems žaidėjams ir dabartiniams žaidėjams nuo gegužės 30 d., neįsigalios“, – rašė „Sony“ per oficialią „PlayStation X“ paskyrą.

„Mes vis dar mokomės, kas geriausia asmeninių kompiuterių žaidėjams, o jūsų atsiliepimai buvo neįkainojami. Dar kartą dėkojame už nuolatinį „Helldivers 2“ palaikymą ir informuosime jus apie ateities planus.“

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas