„Steam“ platformoje vieno žaidimo dominavimas: tokio populiarumo nesitikėjo net kūrėjai, fiksuojamas naujas rekordas

Rokas Gaidys

2021-10-06, 10:20 (atnaujinta 2023-02-24, 14:16)

0 komentarų
„Steam“ platformoje vieno žaidimo dominavimas: tokio populiarumo nesitikėjo net kūrėjai, fiksuojamas naujas rekordas

Turbūt vienas iš paskutiniu metu dažniausiai aptarinėjamų vaizdo žaidimų yra „Amazon“ kurtas „New World“, kuris net ir pilname puikių projektų „MMORPG“ žanre sugeba ženkliai išsiskirti iš aplinkinių. Priežasčių tam ieškoti tikrai nereikia ieškoti toli, nes kovos tiesiog gniaužia kvapą, lygių kėlimas sukelia priklausomybę ir kur dar visiškai naujas pasaulis, kurį reikia ištyrinėti. Visa tai lėmė, kad nuo pat pasirodymo rugsėjo pabaigoje žaidimas išlaiko stiprią lyderio poziciją tarp populiariausių „Steam“ platformoje.

Kaip pasirodo „Steam“ vartotojai tiesiog stačia galva neria į „Aeternum“ salą – mistika apipintą žaidimo pasaulį. Žinoma, čia atsirado viena labai didelė problema, tai yra ilgas laukimo laikas kol bus prijungta prie serverio, kuri kamuoja projektą nuo pat jo pasirodymo, tačiau tai tikrai nesustabdė žaidėjų. „Steam“ fiksuoja, kad „New World“ visai nesenai žaidė net 913634 vartotojai per parą, o tai reiškia, kad šiuo metu jis yra populiariausias visoje platformoje.

Panašu, kad visi norintys išbandyti šį žaidimą galės ateityje lengviau tai padaryti, nes jau šiuo metu „Amazon“ sprendžia neaktyvių arba „AFK“ žaidėjų problemą. Kai kurie iš jų net bando apeiti sistemą, kuri šalina pastaruosius vartotojus tam, kad būtų galima naujiems prisijungti, įvairiausiais būdais, tačiau kūrėjai ieško būdų kaip pagerinti situaciją.

Toks didžiulis žaidimo populiarumas buvo iš dalies netikėtas net patiems kūrėjams. Nuo projekto starto, tai yra rugsėjo 28-osios buvo daugiau nei padvigubintas aktyvių serverių skaičius, o dabar „Amazon“ nuolatos bando leisti daugiau žaidėjų naudotis vienu iš jų. „Amazon“ atstovai teigia, kad atskiros komandos dirba 24/7 tam, kad internetinis projektas būtų prieinamesnis visiems norintiems ir tai bus daroma, kol prisijungimo laikai bus suvienodinti ir sutrumpinti. Panašu, kad „New World“ išliks asmeninių kompiuterių ekskliuzyvu dar ilgai, tačiau nėra atmetama galimybė jį pritaikyti ir konsolėms.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas