Ukrainiečiai nestokoja išradingumo: sukurtas stresą mažinantis žaidimas, kuriame galite išspardyti Putino sėdimąją

Rusijos pradėta karinė invazija Ukrainoje tęsiasi jau ne vieną mėnesį. Ukrainiečiai nuolat sulaukė įvairios pagalbos iš Vakarų valstybių, jog kovotų su Vladimiro Putino siųstais kareiviais. Ukrainiečių programuotojai rado ir smagų būdą kaip sumažinti streso lygį, o tam sukūrė žaidimą.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Ukrainiečiai nestokoja išradingumo: sukurtas stresą mažinantis žaidimas, kuriame galite išspardyti Putino sėdimąją

Ukrainiečiai sukūrė išmaniesiems telefonams skirtą žaidimą „Kick the Pu“, kuris suteikia galimybę atsikratyti neigiamų emocijų, o tai padaryti galima kovojant prieš V.Putiną. Tačiau Kremliaus vadovas nėra vienintelis asmuo, kuris vaizduojamas žaidime. Čia rasime ir Baltarusijos diktatorių Aleksandrą Lukašenka, o taip pat ir Rusijos karius.

Žaidėjai gali pasirinkti iš keleto skirtingų ginklų - tai peilis, kulkosvaidis, granatsvaidis ar rankinės granatos. „Kick the Pu“ žaidimas prieinamas visiems, išskyrus Rusijoje ir Baltarusijoje, o jį galima rasti tiek „Google Play“, tiek ir „App Store“ parduotuvėse. Nuorodas į žaidimą pateikiame teksto apačioje.

„2022 metų kovą nusprendėme visiems ukrainiečiams pasiūlyti paprastą antistresinį žaidimą su Putinu. Subūrėme kūrėjų komandą iš Ukrainos ir Baltarusijos. Pirmoji versija buvo paruošta dar balandžio mėnesį. Tada pradėjome ilgą programų paleidimo „App Store“ ir „Google Play“ procesą“, – sakė vienas antistresinio „Kick the Pu“ žaidimo kūrėjų.

Žaidimo kūrėjai tikina, kad ateityje žaidimą papildys ir daugiau neigiamų personažų. Ukrainiečiai galės plakti Rusijos ekspertus – Solovjovą, Skabejevą, Simonianą, politikus – Medvedevą, Krasovskį, Šoigu ir Kiseliovą.

Žinoma, žaidimas turi konkretų tikslą - padėti Ukrainos armijai. Pastariesiems padėti bus siunčiami pinigai, kurie surenkami iš mokamos paslaugos žaidime. „Kick the Pu“ yra nemokamas, tačiau jeigu norite mėgautis šiuo šedevru be reklamų – teks susimokėti 1 JAV dolerį, o visi surinkti pinigai bus skirti Ukrainos kariuomenei.

Bene didžiausias klausimas, kuris kyla pamačius šį žaidimą – kaip jis atsidūrė populiariausiose programėlių parduotuvėse? Pasirodo, jog „Kick the Pu“ buvo atmestas net 15 kartų, tačiau dabar jis prieinamas visiems. Norėdami jį atsisiųsti į savo „Android“ išmanųjį telefoną – spauskite čia, o „Apple“ vartotojai šį žaidimą ras paspaudę čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas