Žaidėjai nusprendė: išrinktas naujausias „League of Legends“ atnaujinamas herojus

Rokas Gaidys

2021-02-03, 16:05 (atnaujinta 2021-04-27, 00:44)

0 komentarų
Žaidėjai nusprendė: išrinktas naujausias „League of Legends“ atnaujinamas herojus

„League of Legends“ nuolatos auga ir su kiekvienu nauju sezonu senesnieji herojai vis dažniau tampa neadekvatūs, ypač palyginus su naujais. Nuo 2019-ųjų „Riot Games“ nusprendė leisti patiems žaidėjams nuspręsti, kokius čempionus jie nori pamatyti grafiškai ar apskritai atsinaujinusius. Nors paskutiniame balsavime buvo galima pasirinkti iš ne vieno senesnio „League of Legends“ veikėjo, tačiau balsavimo metu buvo nuspręsta, kad vienas iš senbuvių Udyr sulauks atnaujinimo jau kitąmet.

Palyginus net ir su naujausiais čempionų išleidimais, Udyr išsiskyrė tuo, kad jis turi keturis įgūdžius vietoj trijų ir „ultimate“, kaip yra įprasta, o tai leidžia žaisti juo tikrai ne vienu stiliumi. Žinoma, kad po išleidimo jis buvo tituluojamas džiunglių siaubu ir buvo tiesiog velniškai stiprus, bet tai buvo dar 2009-aisiais ir po mažu jis tapo vis mažiau efektyvus prieš kitus herojus. Galbūt būtent dėl šios priežasties ir fanai nusprendė, kad jis nusipelnė atsinaujinimo. Būtent taip dar 2019-aisiais buvo nuspręsta atnaujinti Volibear ir Fiddlesticks, kurie pasirodė pernai bei buvo priimti tikrai teigiamai.

Nėra aišku, kaip atrodys naujasis Udyr. Ar bus tiesiog pakeista jo išvaizda, ar bus pakeistos ir pačios herojaus savybės, bet panašu, kad kūrėjai nori išlaikyti jo dvasią. „RiotEarp“ teigia, kad naujasis dizainas bus panašus į miško šamano, o tai reiškia, kad galbūt jis bus įkvėptas „Spirit Guard Udyr“. Nėra realu tikėtis, kad pats modelis ir išvaizda bus greitu metu parodyti, bet dabar yra aišku, kad tai bus naujausias „League of Legends“ herojaus atnaujinimas.

Su naujuoju Udyr atnaujinimu „League of Legends“ bendruomenė gali tikėtis, kad ši informacija bus atnaujinama palaipsniui iki jo pasirodymo 2022-aisiais. Be to, kitais metais taip pat išvysime „Crime City Nightmare“ ir „Debonair 2.0“ atnaujinimus, tačiau dabar reikia ruoštis naujausiam „Lunar Revel 2021“ renginiui, kuris prasidės jau visai greitai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas