Išpardavimų maratonas tęsiasi ir toliau: puikius „Xiaomi“ ekosistemai priklausančius belaidžius ausinukus dabar galima įsigyti už mažiau nei 20€

Partnerio turinys

2023-11-27, 06:45

0 komentarų

Lapkritis – didžiausių metų išpardavimų mėnuo. Dar visai neseniai praūžė Vienišių dienos išpardavimų maratonas, o praėjusią savaitę mėgavomės Juodojo penktadienio nuolaidomis. Tačiau ties tuo viskas nesibaigia ir šiandien išpardavimai keičia pavadinimą į „Cyber Monday“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išpardavimų maratonas tęsiasi ir toliau: puikius „Xiaomi“ ekosistemai priklausančius belaidžius ausinukus dabar galima įsigyti už mažiau nei 20€

Jeigu domitės išmaniųjų telefonų rinka, greičiausiai pastebėjote, jog greičiausiai tobulėja ne aukščiausios klasės modeliai, o biudžetinio ir vidutinio kainų segmento atstovai, kasmet pasiūlantys revoliucinių technologijų už tą pačią mažą kainą.

Panaši situacija ir audio produktų rinkoje, o geriausias to pavyzdys – „Mibro Earbuds 4“ belaidžiai ausinukai. Mūsų partnerių „Cafago“ internetinė parduotuvėje dabar šį produktą galima įsigyti vos už 17,27 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu spauskite čia.

Verta paminėti ir tai, jog „Mibro“ prekinis ženklas priklauso „Xiaomi“ ekosistemai, kas garantuoja aukščiausią kokybę. Nors šių belaidžių ausinukų kaina ir ganėtinai žema, tačiau tai nereiškia, kad jie yra prasti. „Earbuds 4“ turi ne vieną privalumą.

Visų pirma, šį nebrangų „Mibro“ produktą galite rinktis iš keletos skirtingų spalvų – tai juodos, rožinės, šviesiai mėlynos arba baltos. Ištraukę ausinukus netruksime pastebėti, jog jie turi labai neilgą ir estetiškai atrodantį kotelį, o bendras vaizdas neabejotinai priims itin populiarų „Apple“ variantą.

„Mibro Earbuds 4“ belaidžiai ausinukai ne tik atrodo gražiai, bet ir yra ganėtinai lengvi. Vieno ausinuko svoris siekia vos 3 gramus, o gamintojas pažymi, kad būtent tiek sveria ir vienas pripūstas oro balionas. Akcentuojamas ir šio įrenginio patogumas – teigiama, jog šie ausinukai labai patogiai nugula ausyje ir laikosi itin stabiliai.

Gamintoją galima pagirti už tai, jog jis nepataupė naujojo „Bluetooth 5.3“ standarto mikroschemai, todėl ryšys su telefonu ar kompiuteriu bus dar patikimesnis bei tam bus sunaudojama mažiau energijos. Atsižvelgiant į šių belaidžių ausinukų kainą – tai fantastiška savybė, užtikrinanti aukščiausio lygio kokybę.

Skelbiama, kad šie „Mibro“ ausinukai turi 25 mAh talpos baterijas, o įkrovimo dėkliukas pasižymi papildoma 220 mAh talpos baterija. Tai turėtų leisti mėgautis muzika net iki 30 valandų. Nors šis produktas ir labai pigus, tačiau didžiulis privalumas yra ir USB-C įkrovimo lizdas, kas leis Jums atsikratyti senos kartos laidų, o įkrovimas vyks gerokai sparčiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas