Pristatyti naujieji „CMF Buds Pro 2“ belaidžiai ausinukai: vizualiai atrodo kaip ir pirmtakas, didieji pasikeitimai – produkto viduje

Lukas Snarskis

2024-07-09, 17:15

0 komentarų

„Nothing“ dar praėjusiais metais pristatė CMF prekinį ženklas, kuris skirtas pigesniems produktams pasiūlyti. Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie pirmąjį telefoną, pažymėtu būtent šiuo ženklu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatyti naujieji „CMF Buds Pro 2“ belaidžiai ausinukai: vizualiai atrodo kaip ir pirmtakas, didieji pasikeitimai – produkto viduje

Kaip ir tikėtasi, vakar, pirmadienį, buvo pristatytas pirmasis CMF prekiniu ženklu pažymėtas išmanusis telefonas, kuris bus žinomas kaip „CMF Phone 1“. Gamintojas pasiūlė nebrangų modelį, turintį ir keletą išskirtinių savybių. Tačiau tai nebuvo vienintelė naujiena.

CMF atstovai pristatė ir dar keletą naujienų, o tarp jų – ir nauji belaidžiai ausinukai. Bendrovė dar praėjusiais metais buvo pademonstravusi „Buds Pro“ variantą, o vakar pristatytas ir oficialus atnaujinimas, kuris bus žinomas kaip „Buds Pro 2“.

Naujieji CMF belaidžiai ausinukai išsaugojo savo pirmtako dizainą, o reikšmingiausi pasikeitimai – ausinukų viduje. Pagrindinis patobulinimas - dvigubi garsiakalbiai su 11 mm dinaminiais garsiakalbiais ir 6 mm plokštuminiais aukštų dažnių garsiakalbiais, užtikrinantys sodresnę garso kokybę.

„CMF Buds Pro 2“ taip pat palaiko LDAC kodeką, skirtą didelės spartos garso srautui, ir adaptyvų triukšmo slopinimą (ANC), kuris, kaip skelbiama, slopina iki 50 dB aplinkinio triukšmo. Dar vienas šaunus papildymas - ant korpuso esantis ratukas tapo pilnaverčiu mygtuku, kuriuo galite reguliuoti garsumą, priimti ir nutraukti skambučius bei įjungti arba išjungti ANC.

Verta paminėti ir tai, kad kiekvienoje ausinėje yra po 3 mikrofonus su atnaujintais balso priėmimo ir vėjo keliamo triukšmo mažinimo algoritmais. Gamintojp taip pat siūlomas erdvinio garso efektas, kad galėtumėte mėgautis erdviniu garsu. Apskaičiuota, kad „CMF Buds Pro 2“ ir jų dėklo baterija iš viso veikia iki 41 valandos, kai ANC išjungtas, ir 30 valandų, kai ANC įjungtas.

Naujieji belaidžiai ausinukai bus prieinami tamsiai pilkos, šviesiai pilkos, oranžinės ir mėlynos spalvų, o jų kaina sieks 59 eurus. „CMF Buds Pro 2“ prekyba prasidės jau liepos 12 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas