„Realme Buds Air6“ serijos belaidžiai ausinukai – jau ir Europoje: Milane pademonstruoti du modeliai, aiškios ir jų specifikacijos bei kainos

Lukas Snarskis

2024-06-21, 09:00

0 komentarų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Realme“ planus pristatyti naująjį „Realme GT 6“ išmanųjį telefoną. Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien Milane buvo surengta oficiali spaudos konferencija, kurios metu paaiškėjo įrenginio specifikacijos ir kaina.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Realme Buds Air6“ serijos belaidžiai ausinukai – jau ir Europoje: Milane pademonstruoti du modeliai, aiškios ir jų specifikacijos bei kainos

Italijoje įvykusiame pristatyme „Realme“ atstovai pademonstravo ir daugiau produktų, kurie skirti Europos rinkai. Mes jau rašėme apie „Realme GT 6T“ išmanųjį telefoną. Renginio metu buvo pademonstruoti ir nauji belaidžiai ausinukai – tai „Buds Air6“ ir „Realme Buds Air6 Pro“.

Naujieji „Realme Buds Air6“ ausinukai aprūpinti 12,4 mm dydžio garsiakalbiais, palaiko „Hi-Res“ garsą su LHDC, o taip pat ir aktyvų triukšmo slopinimą (ANC). Belaidžiai ausinukai aprūpinti ir IP55 sertifikatu, kas rodo atsparumą dulkėms ir nedideliam kiekiui vandens.

Gamintojo teigimu, su įjungta ANC galimybe, pilno belaidžių ausinukų įkrovimo turėtų pakakti maždaug iki 6 valandų, o jų įkrovimo dėklas suteiks bendrą 40 valandų laikotarpį.

Kalbant apie „Realme Buds Air6 Pro“, šis variantas taip pat turi dvigubus garsiakalbius. Čia rasime 11 mm žemųjų dažnių garsiakalbius ir 6 mm aukštųjų dažnių garsiakalbius ir palaiko didelės bitų spartos LDAC kodeką.

„Pro“ variantas pasiūlys maždaug 7,5 valandas muzikos klausymosi su ANC funkcija, o bendra grojimo trukmė, įskaitant ir įkrovimo dėkliuką – 40 valandų.

Skelbiama, jog naujieji „Buds Air6“ belaidžiai ausinukai Europoje kainuos 70 eurų, o norintys įsigyti „Pro“ variantą turės sumokėti 90 eurų. Informacijos ar šie įrenginiai bus parduodami ir Lietuvoje – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas