„Samsung“ įkvėpimo semiasi iš didžiausių savo konkurentų: pasirodžiusi iliustracija atskleidžia, jog naujieji ausinukai bus itin panašūs į „Apple“ kuriamą produktą

Lukas Snarskis

2024-06-13, 17:15

0 komentarų

Elektronikos kompanija „Samsung“ jau liepos mėnesį turėtų pristatyti naujus sulenkiamus išmaniuosius telefonus. „Unpacked“ renginio metu tikimasi išvysti „Galaxy Flip6“, o taip pat ir „Galaxy Fold6“ modelius, tačiau tai veikiausiai bus ne vienintelės naujienos.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ įkvėpimo semiasi iš didžiausių savo konkurentų: pasirodžiusi iliustracija atskleidžia, jog naujieji ausinukai bus itin panašūs į „Apple“ kuriamą produktą

„Samsung“ spaudos konferencijos metu turėtų pristatyti ir naujos kartos belaidžius ausinukus. Pirmieji pranešimai apie „Galaxy Buds3 Pro“ pasirodė dar prieš mėnesį, o dabar turime ir naujos informacijos. Aiškėja, kad šis produktas bus labai panašus į „AirPods Pro“.

Naujieji „Samsung“ belaidžiai ausinukai turės vadinamąjį kotelio dizainą, kas rodo didelį gamintojo nukrypimą nuo ankstesnės dizaino linijos. Tokią informaciją atskleidžia neseniai pasirodžiusi nuotrauka, kurioje, nors vaizdas ir sulietas, tačiau dizaino formą įžvelgti nėra sudėtinga.

Priminsime, jog dar visai neseniai šis nepristatytas modelis buvo aptiktas FCC sertifikavimo duomenų bazėje. Nors tai ir neatskleidžia daug informacijos, tačiau vis tiek leidžia pažvelgti į kai kurias belaidžių ausinukų savybes.

Naujieji „Samsung Galaxy Buds3 Pro“ belaidžiai ausinukai žymimi modelio numeriu SM-R360. Šis sertifikatas atskleidžia tai, jog įrenginys turės „Bluetooth“ palaikymą, kas yra savaime suprantama. Tikėtina, jog „Buds3 Pro“ ausinukai turės 58 mAh talpos baterijas, o įkrovimo dėžutė pasiūlys 500 mAh talpos akumuliatorių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas