„Samsung“ susidūrė su netikėtomis problemomis: paaiškėjo, kad naujieji „Galaxy Buds3 Pro“ ausinukai turi rimtų problemų, savo užsakymų pirkėjams gali tekti laukti ilgiau

Lukas Snarskis

2024-07-22, 09:00 (atnaujinta 2024-07-22, 09:47)

0 komentarų

Liepos 10 dieną technologijų kompanija „Samsung“ pristatė šeštos kartos sulenkiamus „Galaxy“ išmaniuosius telefonus – „Galaxy Flip6“ ir „Galaxy Fold6“. Kartu su šiais įrenginiai buvo pristatyta ir daugiau naujų produktų.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Samsung“ susidūrė su netikėtomis problemomis: paaiškėjo, kad naujieji „Galaxy Buds3 Pro“ ausinukai turi rimtų problemų, savo užsakymų pirkėjams gali tekti laukti ilgiau

Kartu su „Galaxy Flip6“ ir „Galaxy Fold6“ buvo pristatyti du nauji ausinių modeliai – ilgam dėvėjimui skirtos „Galaxy Buds3“ ir ypatingai garso kokybei subalansuotos „Galaxy Buds3 Pro“.

Naujosios ausines pasižymi moderniu dizainu ir lengvu valdymu. Funkcija „Voice Command“ ausinių valdymo galimybes papildo balso komandomis, leidžiančiomis sustabdyti muziką ir atlikti kitus veiksmus, neliečiant nei ausinukų, nei išmaniojo telefono.

„Samsung“ sukurti belaidžiai ausinukai prekyboje turėjo pasirodyti liepos 24 dieną, tačiau dėl tam tikrų problemų, susijusių su naujienų kokybe, startas nukeltas visam mėnesiui. Kai kuriose šalyse „Buds 3 Pro“ modelis bus prieinamas nuo rugpjūčio 16, o kitur – nuo rugpjūčio 28 dienos.

Įtariama, kad šių problemų priežastis yra nauji silikoniniai ausų antgaliai, kurie, atrodo, nuėmus juos plyšta. Dėl plyšimų antgaliai tampa nenaudingi, nes jų negalima vėl pritvirtinti, todėl vartotojai priversti įsidėti vieną iš dviejų atsarginių rinkinių, o tai nėra tobulas sprendimas, nes šių antgalių dydžiai skiriasi.

„Reddit“ tinkle pasirodė daugybė vartotojų skundų, kurių ausų antgaliai nuimant plyšo. Neilgai trukus į tai sureagavo ir pats gamintojas. „Samsung“ išleido mokomąjį gidą, kaip saugiai nuimti „Buds 3 Pro“ silikoninius antgalius. Instrukcijose nurodoma, kad šalinant ausų antgalius nereikėtų jų sukioti ar naudoti nagus.

„Norėtume nuoširdžiai padėkoti visiems klientams, dalyvavusiems iki liepos 18 dienos vykusioje išankstinėje „Galaxy Buds 3“ serijos ir kitų modelių ausinių prekyboje. Labai atsiprašome už kokybės problemas, su kuriomis galėjote susidurti dėl kai kurių išankstinės prekybos laikotarpiu įsigytų gaminių“, - teigiama „Samsung“ pranešime.

Pietų Korėjos kompanijos atstovai pažymėjo ir tai, jog iki oficialaus „Samsung Galaxy Buds3 Pro“ išleidimo bus dedamos visos pastangos, užtikrinant aukščiausią kokybę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas