Fantastiškas pasiūlymas, ieškantiems elektrinio dviračio: kokybiškas „Engwe P1“ modelis dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą, daugiau nei 300 eurų pigiau nei Lietuvoje!

Partnerio turinys

2024-07-20, 10:55 (atnaujinta 2024-07-20, 10:59)

0 komentarų

Elektriniai paspirtukai tapo visišku mados klyksmu per itin trumpą laiką. Jeigu prieš metus ar daugiau visi apie juos buvimo girdėję ir kai kurie važinėję, tai šiai dienai būtų sunku surasti tokį kuris dar nėra bandęs šios transporto priemonės. Populiarėja ir elektriniai dviračiai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Fantastiškas pasiūlymas, ieškantiems elektrinio dviračio: kokybiškas „Engwe P1“ modelis dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą, daugiau nei 300 eurų pigiau nei Lietuvoje!

Elektrifikacijos procesas jau spėjo paliesti ne tik automobilius ar paspirtukus, tačiau ir dviračius. Elektrinis dviratis jau nėra tokia didelė naujiena kaip buvo prieš keletą metų. Žinoma, tokia transporto kelia nemažai klausimų dėl savo aukštesnės kainos.

Tačiau rinkoje galima rasti ir pigesnių variantų. Vienas iš tokių – „Engwe“ sukurtas „P1“ elektrinis dviratis, kurį dabar galima įsigyti už itin žemą kainą. Mūsų partnerių „Geekbuying“ parduotuvėje šis modelis parduodamas vos už 619 eurus.

Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti ir nuolaidos kodo 24BTSE3. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, kas garantuoja greitą pristatymą ir jokių papildomų mokesčių. Negana to, Lietuvoje analogiškas modelis kainuoja net 999,99 eurus.

Trumpam aptarkime technines šio dviračio savybes. „Engwe P1“ modelis aprūpintas 250 vatų bešepetėliniu varikliu, kuris kone nepastebimai sumontuotas ant galinio rato. Čia taip pat rasime ir septynis bėgius, o ant varo puikuojasi ne tik pagrindinis ekranas, bet ir „Shimano Tourney“ valdiklis.

Šis elektrinis dviratis turi penkis greičio režimus. Pirmasis jų suteikia 25 proc. galios, tada 35, 55, 75 ir gamintojo nurodomi 99 proc., kas veikiausiai yra tiesiog 100 proc. Važinėjant mieste – trečiasis lygmuo yra optimaliausias variantas, tačiau jeigu norite maksimalaus greičio – jungiame penktąjį ir lekiame.

Visas „Engwe P1“ valdymas atliekamas tik naudojant ekraną ant vairo. Jame rasite informaciją apie greitį, pasirinktą režimą, kurių yra penki, įveiktus kilometrus, baterijos įkrovos lygį ir panašiai. Jeigu norite fiksuoti savo maršrutus ar dar kažką – teks naudotis telefonu ir tam neturėsite jokios sąsajos su savo elektriniu dviračiu.

„Engwe P1“ aprūpintas 468 Wh akumuliatoriumi, kuris įmontuotas į dviračio rėmą. Jį įkrauti galima su specialiu įkrovikliu, o tai daryti galima net ir išėmus bateriją iš tos slėptuvės. Baterijos įkrovimo lygį galima matyti ekrane ant vairo, čia jis atvaizduojamas su penkiomis padalomis, kas reiškia pilną įkrovimą. Gamintojas sako, kad vienu pilnu įkrovimu galima įveikti 100 kilometrų.

Tai yra kiek daugiau nei 600 eurų kainuojantis elektrinis dviratis, kuris puikiai tiks tiems, kurie ieško kelionių į darbo pagalbininko ar atostogaujantiems, kurie nori greičiau aplankyti visas lankytinas vietas. Dviratis tilps į daugelio automobilių bagažinę, o elektrinis variklis užtikrins lengvesnes keliones.

Jeigu ieškote pirmojo savo elektrinio dviračio – „Engwe P1“ galėtų būti pirmasis jūsų pasirinkimas. Jūs išleisite sąlyginai nedidelę pinigų sumą ir įgausite neįkainojamos patirties ir įspūdžių. Privalu paminėti tai, jog su šiuo dviračiu jūs gausite gausybę papildomų priedų bei keletą svarbiausių atsarginių dalių, kas yra didžiulis privalumas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas