Automobilių nuomos milžinė parduoda dalį elektromobilių: elektriniais varikliais aprūpintus automobilius pakeis tais, kurie veikia su vidaus degimo varikliais

MiTech.lt

2024-01-15, 07:15

2 komentarai (-ų)

Po „Hertz“ bankroto 2020 metų gegužę ir naujos kompanijos pradžios, automobilių nuomotoja iš JAV stengiasi visais įmanomais būdais atstatyti ir sustiprinti savo pozicijas rinkoje. Dar 2021 metais kompanija užsisakė įspūdingą kiekį elektrinių automobilių, tačiau dabar planai keičiasi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Automobilių nuomos milžinė parduoda dalį elektromobilių: elektriniais varikliais aprūpintus automobilius pakeis tais, kurie veikia su vidaus degimo varikliais

Automobilių nuomos milžinė „Hertz“ paskelbė apie planus parduoti maždaug trečdalį savo pasaulinio elektromobilių parko ir dalį gautų lėšų panaudoti transporto priemonėms su vidaus degimo varikliais įsigyti, kad užpildytų trūkstamas vietas.

Apie šį strateginį žingsnį „Hertz“ paskelbė neseniai JAV vertybinių popierių ir biržos komisijai pateiktoje ataskaitoje, pažymėdama, kad pardavimas palies įvairių markių ir modelių elektrines transporto priemones iš jos JAV automobilių parko. Bendrovė pridūrė, kad pardavimui pažymėtus elektrinius automobilius ir toliau bus galima nuomoti pardavimo proceso metu.

„Hertz“ mano, kad šis žingsnis padės atsisakyti mažesnės maržos nuomos ir sumažinti išlaidas, susijusias su brangiai kainuojančiu susidūrimų ir apgadinimų remontu. Vis dėlto „Hertz“ visiškai neatsisako elektromobilių. Nuomos agentūra pakartojo planus toliau didinti likusio EV parko pelningumą, be kita ko, plėsti įkrovimo infrastruktūrą ir stiprinti ryšius su elektromobilių gamintojais, tikėdamasi užsitikrinti prieinamesnę prieigą prie dalių ir darbo jėgos.

Tai, kad „Hertz“ parduoda dalį savo automobilių parko, nestebina, tačiau tai, kad juos keičia transporto priemonėmis su vidaus degalų varikliais, stebina. Automobilių pramonė ir su ja susiję veikėjai jau kelerius metus aktyviai skatina elektromobilių iniciatyvą. Nebuvo tikėtasi, kad tokio dydžio bendrovė ims stabdyti ir apsisuks.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas