Buvęs „Apple“ darbuotojas sulaukė bausmės: kinas keliauja į kalėjimą, taip pat turės sumokėti ir įspūdingą kompensaciją

Lukas Snarskis

2024-02-15, 17:55

0 komentarų

„Apple“ autonominė transporto priemonė „Titan Project“ grįžta į naujienas, bet ne tokiu būdu, kokio tikėjomės. Kalifornijos apygardos teismas pagaliau paskelbė sprendimą vienam iš buvusių „Apple“ darbuotojų, kuris privalės sumokėti kompensaciją bei keliauja į kalėjimą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Buvęs „Apple“ darbuotojas sulaukė bausmės: kinas keliauja į kalėjimą, taip pat turės sumokėti ir įspūdingą kompensaciją

Kalifornijos apygardos teismas pagaliau priėmė sprendimą dėl Xiaolangas Zhangas. Buvęs „Apple“ darbuotojas ne tik turi sumokėti 146 984 JAV dolerių kompensaciją bendrovei, bet ir bus priverstas praleisti keturis mėnesius kalėjime. Negana to, tris metus jis bus prižiūrimas pareigūnų.

Ši byla buvo nagrinėjama dar nuo 2018 metų, kuomet prasidėjo FTB ir „Apple“ bendradarbiavimas. Tuomet buvo nustatyta, jog kinas pavogė slaptas bendrovės komercines paslaptis, susijusias su projektu „Titan“. Tiems, kurie nežino, taip „Apple“ vadina savo būsimą elektromobilį.

Buvęs darbuotojas išvyko iš JAV, grįžo į Kiniją ir prisijungė prie Kinijos startuolio „XMotors“, dirbančio su autonominių automobilių technologijomis. Tuomet „Apple“ pirmą kartą pastebėjo išsisukinėjantį X.Zhango elgesį ir ėmėsi veiksmų.

Įrodymai apie X.Zhango kenkėjišką veiklą pasirodė iš jo veiklos „Apple“ tinkle ir jo „Apple“ įrenginių. Jis dirbo inžinieriumi prie įvairių „Project Titan“ produktų. Verta pastebėti ir tai, jog vyras pripažino savo kaltę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas