„Constra Racing“ komanda gavo netikėtą poilsio dieną: sugedo sunkvežimis, aiškėja kodėl taip galėjo nutikti

Pranešimas spaudai

2023-01-06, 11:34

0 komentarų

Penktadienį Dakaro ralio karavanas pajudėjo į šeštąjį greičio ruožą, po kurio komandos jau pasieks Rijado miestą. Tačiau ne visiems dalyviams lenktynės klostosi sklandžiai. Šiandien trasoje nepasirodė lietuvių trijulės „Constra Racing“ sunkvežimis. Ekipą sustabdė vos pajudėjus iš bivako pasirodžiusios techninės problemos, rašoma pranešime.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Constra Racing“ komanda gavo netikėtą poilsio dieną: sugedo sunkvežimis, aiškėja kodėl taip galėjo nutikti

„Constra Racing“ komandos vairuotojas Vaidotas Paškevičius pranešė, kad šiandien pradėti greičio ruožo jie taip ir nesugebėjo, nes vos tik pajudėjus iš bivako link starto jų „Tatra“ sunkvežimis ėmė demonstruoti kaprizus.

Pasikartojo ta pati problema, su kuria komanda buvo susidūrusi vakar trasoje. Nors tąsyk ji buvo išspręsta tiesiog iš naujo užvedus variklį, dabar šis metodas jau nepadėjo. Ekipai teko grįžti į bivaką ir pasiimti priverstinę poilsio dieną.

„Šiandien nauja diena, bet mums ji iškart nesėkminga. Išvykus iš bivako iškart nustojo veikti vienas cilindras. Greitai pavyko sugrįžti į bivaką, kur mūsų inžinieriai prijungė kompiuterį ir pamatė, kad cilindras neveikia dėl neveikiančio degalų purkštuko.

Įtariame, kad tai galėjo sukelti blogos kokybės degalai, prieš porą dienų įpilti iš vienos vietinės degalinės. Deja, bet šiandien greičio ruože nestartuosime ir tikimės, kad mechanikai galės atstatyti sunkvežimį, tad lenktyniausime jau tik kitą dieną“, – sakė V. Paškevičius.

Jis pridūrė, kad dabar komanda ramiai judės tiesiai į Rijado bivaką ir ten gilinsis į problemas.

Šiais metais „Constra Racing“ komanda Dakaro ralyje dėl rezultato jau nebekovoja, kadangi varžybų pradžioje juos iš kovos bendrojoje įskaitoje eliminavo irgi techninės problemos.

Praėjusiais metais tuomet debiutiniame savo ralyje V. Paškevičiaus, Slavomir Volkov ir Tomo Gužausko trijulė pasiekė dvyliktą sunkvežimių įskaitos poziciją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas