Judumo ateitis – ne tik elektrinė: vandenilinis transportas vis dažniau rieda Europos keliais

Pranešimas spaudai

2023-10-07, 07:35

0 komentarų

Nuo pat įkūrimo 2021 m. „HYVIA“ yra vandenilinio judumo pradininkė ir savo veikloje remiasi dviem įkūrėjų grupėmis: „Renault“, kuri pirmauja automobilių judumo srityje, ir „Plug“, kuri jau daugiau kaip 20 metų yra vandenilio sprendimų ekspertė.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Judumo ateitis – ne tik elektrinė: vandenilinis transportas vis dažniau rieda Europos keliais

Turėdama šias dvi kompetencijos sritis, „HYVIA“ sugebėjo sukurti visapusišką ir unikalią ekosistemą, keičiančią judumo ateitį.

„Pionieriaus kelias yra įdomus, kupinas sunkumų, sėkmės ir nežinomybės. Vandenilis bus esminis ateities judumo energijos vektorius. Šis sektorius yra energingas, bet vis dar besiformuojantis, vis dar draskomas vištos ir kiaušinio klausimo dinamikos. Jau daugiau kaip dvejus metus „HYVIA“ pradininkų komanda kasdien imasi didelių iššūkių. Tai žmogiškasis, technologinis ir pramoninis nuotykis kartu su „Renault“ grupe ir „Plug“, taip pat su visais mūsų partneriais ateities vandenilinio judumo link“, – teigia

„HYVIA“ sukurta ekosistema apima vandeniliu varomas lengvąsias komercines transporto priemones, degalų papildymo, techninės priežiūros ir finansavimo sprendimus verslo klientams, taip pat degalų elementų ir mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančio vandenilio gamybą elektrolizės būdu.

Žengti tvarumo keliu bei savo veikloje pasitelkti vandenilinį judumą kartu su „HYVIA“ jau nusprendė tokie pasaulyje žinomi prekių ženklai kaip „Airbus“, „Orange“, „Alpine“, „Equans“, „Maximator Hydrogen GmbH“ ir kt.

„Mes kuriame naują vandenilio judumo pasiūlymą – novatorišką, bet ekspertinį ir užtikrinantį judumą, kuris atneš naudos mūsų verslo klientams, dalyvaujantiems energetikos pertvarkos procese. Siūlome ne tik vandeniliu varomą furgoną „Renault Master Van H2-TECH“, bet ir specialiai pritaikytų sprendimų rinkinį, kad jį būtų galima pritaikyti intensyviam klientų naudojimui, su degalų papildymo ir finansavimo sprendimais. Mūsų pasiūlymas jau įgyvendinamas brandžiausiose šalyse: Prancūzijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje ir Ispanijoje. Ateityje, atsižvelgiant į vandenilio sektoriaus plėtrą ir mūsų komercinę dinamiką, kitos šalys seks paskui mus“, – įsitikinęs Julienas Etienne‘as, „HYVIA“ vykdomasis direktorius.

Siekdama užtikrinti vandeniliu varomų transporto priemonių garantinį aptarnavimą, „HYVIA“ taip pat bendradarbiauja su tokiomis bendrovėmis kaip „Renault“, „Stam Amersfoort“, „Terwolde Groningen“, „Bochane Arnhem“ ir „Van Mossel Rotterdam“. O kylančius technologinius iššūkius įveikti padeda patikimi partneriai: „Bosch“, „FORVIA“, „Garrett Motion“, „AVL“ ir „Plastic Omnium“.

„HYVIA“ sukurti sprendimai jau spėjo sulaukti ir rinkos ekspertų dėmesio. Štai minėtos bendrovės sukurtas vandeniliu varomas furgonas „Renault Master Van H2-TECH“ sėkmingai rieda Europos keliais. Prancūzijos žurnalas „Kilomètres Entreprise“ jam netgi skyrė 2023-ųjų Sunkiojo komercinio automobilio apdovanojimą.

„Šiuo apdovanojimu įvertintos „HYVIA“ inovacijos, visa jos ekosistema ir novatoriškas požiūris į vandenilio judumą. Mūsų vandenilinio judumo pasiūlymas apima degalų papildymo, techninės priežiūros ir finansavimo sprendimus. Jau veikia mūsų degalų elementų surinkimo ir bandymų linija, taip pat įrengtas elektrolitizatorius mažai anglies dioksido į aplinką išskiriančiam vandeniliui gaminti. Tai tik ambicingo nuotykio pradžia“, – žada Mehdi Ferhanas, „HYVIA“ generalinis administracijos direktorius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas