Kai kuriems vairuotojams tai labai nepatiks: Seimas pritarė pakeitimams, kurie kai kuriems lietuviams gali tapti tiesiog košmariškomis naujienomis

Pranešimas spaudai

2023-10-22, 14:50

43 komentarai (-ų)

Seimas pritarė Alternatyviųjų degalų įstatymo pataisoms, patikslindamas, kuriems miestams reikalinga nustatyti ir įgyvendinti mažos taršos zonas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kai kuriems vairuotojams tai labai nepatiks: Seimas pritarė pakeitimams, kurie kai kuriems lietuviams gali tapti tiesiog košmariškomis naujienomis

Įstatyme nustatyta, kad mažos taršos zonų nustatymo rekomendacijas tvirtins Susisiekimo ministerija. Taip pat patikslinta, kokiuose miestuose savivaldybių tarybos nustatys ar atnaujins mažos taršos transporto zonas.

Numatoma, kad tai bus daroma miestuose, turinčiuose kurorto arba kurortinės teritorijos statusą ar daugiau negu 50 tūkst. gyventojų, atsižvelgiant į mažos taršos zonų nustatymo rekomendacijas ir valstybinio aplinkos oro monitoringo ir (ar) savivaldybės aplinkos oro monitoringo duomenis savivaldybių teritorijose. Mažos taršos zonos minėtuose miestuose bus nustatytos ne vėliau kaip iki 2025 m. sausio 1 d.

Už teisės akto pataisas balsavo 121, prieš nebuvo, susilaikė du Seimo nariai.

43 komentarų

Modestas

I kuro kaina jau ir taip ieina ir tarsos mokestis ir keliam tvarkyt bet kaskodel mes turim moket uz viska ale atskirai

gggg

kas čia naujo, kad už tą patį po keletą kartų sumokama ir vistiek mažai :D

Alytiskis

Alytuje jau padare mazos tarsos zona.Santaikos ir Ulonu gatvese mazai kur galima sukti i kaire visur tik i desine ir vazineja visi ratais kvadratais tai cia neprisideda prie tarsos.taigi nustokite pezeti matom pagal juzu sprendi.us kaip jums rupi tarsa.

Lordas

Klausykite,kas dedasi,kažkas turi visą šitą nesąmonių ,,haosa,,sustabdyti ,nes jau tiek priskaldyta malkų,kad bus sunku kitai valdžiai istaisyti,pamastykit ,ką sodinat I kėdės,kurie po to daro esminius sprendimus,susimastykit viena karta

Tadas

SEIME SEDI DUNDUKAI.ŽIURI KAIP ITEISINTI UŽPAKALIUS,IR NUPLEŠTI PYNIGŲ.REIKETU DAR NUSTATYTI ŽONAS KUR DRAUDŽIAMA LANKYTIS PYDARAMS,IŠKRYPELIAMS.IR APMOKESTINTI TUOS PYDARUS,ISIGIMELIUS.

Tadas

Reikia pereiti ant arklių.Visa transporta sunaikinti.Bet mūsų avių valdžia vistiek apmokestinti gyvulius už šikima,beždejima.

Jonaitis

Jjl mės mažučiai miesteliai valisim ir išvalisim visa pasauli nuo kataklizmų.Bet nemato kaip užteršia INDIJA,KINIJA dideli mestai.Davar bus biznis savivaldybėms,visur bus ZONOS,ir niekas nekantroliuos tu ŽONŲ.Teiseti jie ar NE.Tinginių valstybė tik tokių būtų ant žmonių mokėščių gyvena.

Valdas

Siose zonose gales vazineti tik isrinktieji kurie apiplesineja eilinius zmones mokedami jiems kapeikas

As

Mažiau vežimais pirkite maista ne valgote o edate,ir iki tuoleto mašina važiuoja tingi paiti 10metru.Lietuviu tauta tai Pavyduoliai lenktynininkai(turi kaimynas ir man reikia)ir reksniu reksnei..

Lukas Lukosius

Jie ne debilai, mes debilai kad leidzemes engemi, visi be išimties vieningai su jau su lazdomis vyt juos iš Lietuvos gerai suluptus kad tik per šiaudelį galėtų maitintis

Algis

Na taip.....Lietuva pagal gyventojų skaičių lenkia India, Kiniją, JAV..taigi ir reikia pradėti nuo didžiausio pasaulyje teršėjo! ..... absurdas

Arūnas

Jau Lietuva kokia tarši, globaliai pasaulio klimatą užterš, nes oras matomai turi sienas, seneliai sakė teks jums vaikai mokėti ir už orą, vadinasi buvo teisus.

Bronius

Reikia rinkti į nauja seima tik tuos , kurie įsipareigos atšaukti šio seimo įstatymus . Nekilnojamojo turto apmokestinimo, ir visus analogiškus .

Arvydas

Ar Lietuvoje įra protingų žmonių... Valdžioje vien debilai, man baisu klausytis jų paistalų, kas jiems davė teisę spręsti už visą Tautą, žmonės kiek jūs dar tylesite ar jums tas pats kai jums uždeda antsnukiu, užkrauna mokesčiais kad savo kišenės papildyti. Jūs visai akli ar kvaili?!!!!

Petraas

O Tu matau labai raštingas ir protingas su "į ra" ir "kas jiems davė teisę".
Visų pirma tai "yra", o visų antra, tai tu davei, debile, balsuodamas

Arturas

O kada uždraus atplaukti į Klaipėda kruiziniame laivams. Juk tokio laivo vienas atplaukimas išmeta CO tiek kiek visas Lietuvos automobilių parkas per metus.

Tautietis

Matai tuo laivu atplaukia uzsienieciai o planetos ora tersia tik lietuviai tad ir reikia lietuvius smaugti o visos kitos salys jau seniai ekologiskos.Ypatingai Rusija Kinija Indija

Algis

Jo, Amerikonai branduoliny ginkla testuos, taip astrindami globaliny klimato atsilima,o mes durniukai negalesim net su masina yvaziuot y miesta. Tegul ciulpia jie b irka. Man dabar pox ui tas klimatas. Jai ekologijos laikomes tai laikomes visi.

Is kur tik lenda tie tundros

Cia kazkokiam narkomanui rusai, matau, vaidenasi, nors Lietuvos okupantai jau seniai pasikeitę.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas