Nidą atostogoms pasirinkę poilsiautojai šią vasarą vėl kviečiami į „Volkswagen“ paviljoną: įvyks naujojo „ID.7 Tourer” debiutas Baltijos šalyse bei kiti išskirtiniai modeliai

Pranešimas spaudai

2024-07-24, 12:59 (atnaujinta 2024-08-07, 10:07)

0 komentarų

Nidą atostogoms pasirinkę poilsiautojai šią vasarą vėl kviečiami į „Volkswagen“ paviljoną, kuriame galima apžiūrėti ir išbandyti naujausius „Volkswagen“ automobilių modelius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Nidą atostogoms pasirinkę poilsiautojai šią vasarą vėl kviečiami į „Volkswagen“ paviljoną: įvyks naujojo „ID.7 Tourer” debiutas Baltijos šalyse bei kiti išskirtiniai modeliai

Šiemet paviljone iš viso pristatomi septyni modeliai, tarp kurių – ir naujausias, Baltijos šalyse būtent Nidoje debiutuojantis „Volkswagen ID.7 Tourer“ – pirmasis elektrinis universalas rinkoje, kurį iki rugpjūčio 18 d. galima išbandyti Neringos keliuose.

Apsilankyti „Volkswagen“ paviljone Nidoje automobiliais besidomintys poilsiautojai kviečiami iki rugpjūčio 18 d. Naujausius jame demonstruojamus modelius čia galima ne tik apžiūrėti, bet ir išbandyti Neringos keliuose. Išbandyti galima ir didžiausią šių metų „Volkswagen“ naujieną – ypač greitai (iki 200 kW) įkraunamą ir net iki 685 km viena įkrova galintį nuvažiuoti ID šeimos flagmaną ID.7. Šio tiesioginių konkurentų rinkoje neturinčio visiškai elektrinio universalo premjera Baltijos šalyse šią savaitę vyksta būtent Nidoje.

Ilgos kelionės – be jokių kliūčių

„Lietuviai mėgsta elektromobilius vertinti pagal tai, ar jais galima be sustojimų įkrovimo stotelėse nuvažiuoti nuo Vilniaus iki pajūrio. Nidoje pristatome modelį, kurio efektyvumas privers tokį klausimą apskritai pamiršti. Visos ID.7 versijos yra sukurtos tolimoms kelionėms. Su šiuo modeliu ne tik be rūpesčių atvyksite poilsiauti, bet tai padarysite ypač komfortiškai ir nepalikdami teršalų, nuo kurių turime saugoti nuostabią Kuršių Nerijos gamtą“, – sako „Volkswagen“ prekės ženklo vadovas Baltijos šalyse Justas Nekrošius.

Pirmasis visiškai elektrinis „Volkswagen“ universalas ID.7 išsiskiria aukščiausiu komforto lygiu ir elektrinės pavaros technologijomis, kurios atveria visiškai naujas elektrinio mobilumo galimybes. Didžiausią 86 kWh talpos bateriją turinti „ID.7 Tourer“ versija viena įkrova gali įveikti iki 685 kilometrų. Toks atstumas pasiekiamas ne tik dėl baterijos dydžio, bet ir dėl didelio elektros pavaros efektyvumo. Šio modelio energijos sąnaudos vidutiniškai siekia tik 14,5–16,8 kWh/100 km, tad tai yra efektyviausias elektromobilis savo klasėje. Be to, ID.7 baterija yra ypač sparčiai įkraunama – su 200 kW galios įkrovikliu energijos sąnaudas nuo 10 iki 80 proc. galima papildyti vos per pusvalandį.

Avangardinio stiliaus „ID.7 Tourer“ klasikinį „Passat“ universalą primena ne tik kai kuriais išvaizdos bruožais, bet ir ypač erdvia bagažine. Aukštesnės galinės dalies lubos leido jos tūrį padidinti (lyginant su ID.7) iki 605 litrų. Sulanksčius galines sėdynes bagažo erdvė išsiplečia iki 1714 litrų, o joje galima sudėti net iki 2 metrų ilgio daiktus.

Gausi standartinė įranga

„ID.7 Tourer“ išsiskiria ir standartinės įrangos gausa. Vairuotojai šiame modelyje ras pažangias funkcijas ir technologijas: papildytosios realybės projekcinį ekraną, navigacijos sistemą su 38,1 cm įstrižainės ekranu „Discover Pro Max“ ir 360 laipsnių erdvinio vaizdo kamerą, palengvinančią automobilio statymą nežinomoje vietovėje.

Standartinės komplektacijos automobiliai aprūpinti ir tokiomis technologijomis kaip vairuotojo pagalbos sistema „Travel Assist“, eismo juostų palaikymas „Line Assist“, įspėjimo apie susidūrimą sistema „Front Assist“, tolimųjų šviesų valdymas „Light Assist“.

Plati modelių įvairovė

Nidoje jau buvo pristatyti komerciniai „Volkswagen“ automobilių modeliai – pikapas „Amarok“, mikroautobusai „Multivan“ ir elektra varomas „ID.Buzz“. O ypač daug poilsiautojų dėmesio jau sulaukęs kemperis „Grand California“, atostogų kelionėms siūlantis daug erdvės ir tokius patogumus kaip tualetas bei dušas, ir toliau pasitinka susidomėjusius keliautojus Kuršių marių pakrantėje.

Taip pat šiuo metu „Volkswagen“ paviljono lankytojai kviečiami apžiūrėti ir išbandyti ilgų nuotolių elektrinius bėgikus „ID.7 Tourer“ ir „ID.7 Pro“ bei klasikinį „Tiguan“ su vidaus degimo varikliu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas