„Ryanair“ planai: nuo rudens naujas maršrutas Kauno oro uoste, Vilniuje atnaujins anksčiau vykdytą skrydį

Pranešimas spaudai

2024-05-25, 14:54

2 komentarai (-ų)

Oro bendrovė „Ryanair“ savo oficialioje svetainėje skelbia, kad nuo 2024 metų spalio pabaigos pradės vykdyti naują reguliarų maršrutą tarp Kauno oro uosto ir Belfasto (Šiaurės Airija).

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Ryanair“ planai: nuo rudens naujas maršrutas Kauno oro uoste, Vilniuje atnaujins anksčiau vykdytą skrydį

Planuojama, kad skrydžiai tarp antrojo pagal dydį Lietuvos oro uosto ir Šiaurės Airijos sostinės vyks dukart per savaitę (trečiadienį ir sekmadienį), nuo spalio iki kovo pabaigos.

Teigiama, kad šis naujas maršrutas bus itin patogus ir svarbus Šiaurės Airijoje gyvenančiai lietuvių bendruomenei.

Oro bendrovės svetainėje taip pat skelbiama apie planuojamus nuo spalio pabaigos atnaujinti skrydžius tarp Vilniaus oro uosto ir Tel Avivo (Izraelis), skrydžiai turėtų vykti dukart per savaitę. Šio maršruto vykdymas buvo nutrauktas dėl prasidėjusių karinių veiksmų regione.

Intensyvi vasara Kauno oro uoste

Jau anksčiau pranešta, kad „Ryanair“ nuo vasaros sezono pradžios Kauno oro uoste bazuoja papildomą orlaivį. Taip pat anksčiau kompanija skelbė apie tris naujus maršrutus Kauno oro uoste šiam vasaros sezonui – skrydžiai vyks į Berlyną (Vokietija), Pizą (Italija) ir Zadarą (Kroatija).

Iš Kauno tiesioginiais skrydžiais šį vasaros sezoną taip pat bus galima pasiekti Londoną, Stokholmą, Madridą, kitus Italijos, Ispanijos ir Jungtinės Karalystės miestus bei populiarias vasaros atostogų vietas Europoje.

2 komentarų

A. B

Geriau iš Vilniaus į Brėmena (Vokietija) atstatytumėte, kuris buvo populiarus. Vokiečiai ir tie nesuprata kam reikėjo jį uždaryti, kai lėktuvai visada pylni buvo.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas