„Tesla“ griebėsi desperatiškų veiksmų: visais įmanomais būdais bando pagerinti populiariausio savo automobilio pardavimus, paaiškėjo, kodėl taip daro

Tomas Eidukevičius

2024-07-10, 07:55 (atnaujinta 2024-08-07, 10:07)

0 komentarų

„Tesla“ entuziastai, laukiantys didelio populiariausio elektrinio krosoverio „Model Y“ atnaujinimo - turės dar šiek tiek palaukti. JAV bendrovės vadovas Elonas Muskas išsklaidė gandus, sklandančius apie netrukus įvyksiantį automobilio atnaujinimą, ir pareiškė, kad 2024 metų tokio dalyko neplanuojama.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Tesla“ griebėsi desperatiškų veiksmų: visais įmanomais būdais bando pagerinti populiariausio savo automobilio pardavimus, paaiškėjo, kodėl taip daro

Populiariausias JAV bendrovės automobilis ne tik, kad nesulauks atnaujinimo, bet ir praranda savo populiarumą. Dar ne taip seniai „Model Y“ buvo taps populiariausiu automobiliu pasaulyje, kuomet pavyko aplenkti net ir „Toyota RAV4“. Tačiau šiandien situacija yra gerokai prastesnė.

„Tesla Model Y“ populiarumas gegužės mėnesį gerokai susitraukė, kas lėmė šio elektromobilio kritimą iš pirmosios pozicijos, o vos 18 vietą, rodo naujausi „Dataforce“ duomenys. Šis staigus pardavimų sumažėjimas reiškia 48,9 proc., arba 10 373 automobiliais, sumažėjusį parduotų vienetų skaičių.

Žinia apie „Model Y“ pardavimų sumažėjimą pasirodė netrukus po to, kai birželio pradžioje „Tesla“ sumažino šio automobilio kainą. Dabar, atrodo, pagaliau sužinojome, kodėl JAV elektromobilių milžinė taip desperatiškai stengiasi padidinti „Model Y“ pardavimus.

Nepaisant „Tesla Model Y“ pardavimų nuosmukio, elektrinis visureigis vis dar yra geriausiai parduodamas bendrovės automobilis Europoje, užimdamas devintąją vietą. Nuo šių metų pradžios gamintojas pardavė kiek daugiau nei 79 tūkst. Šių automobilių, kas yra 23 proc. mažiau nei per analogišką laikotarpį praėjusiais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas