„Xiaomi“ ramina kalbas dėl antrojo elektromobilio: paneigė pasirodžiusius gandus apie artėjantį „SU8“ modelio pristatymą

Tomas Eidukevičius

2024-07-16, 09:00 (atnaujinta 2024-08-07, 10:07)

0 komentarų

2023 metų gruodžio mėnesio pabaigoje „Xiaomi“ oficialiai pristatė pirmąjį savo elektromobilį, o metų pradžioje įvyko ir spaudos konferencija, kurios metu paskelbta apie prekybos pradžią. Kinijos technologijų bendrovė pradėjo trijų „Xiaomi SU7“ modelių prekybą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Xiaomi“ ramina kalbas dėl antrojo elektromobilio: paneigė pasirodžiusius gandus apie artėjantį „SU8“ modelio pristatymą

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad tai nebus vienintelis „Xiaomi“ elektromobilis ir dar šiemet galime išvysti ir antrojo modelio. Kuris laikas Kinijos bendrovė nepateikė jokio komentaro apie galimą „SU8“ modelio pristatymą, tačiau dabar paaiškėjo, kad naujo automobilio pristatyti neplanuojama.

„Xiaomi“ viešųjų ryšių vadovas Wangas Hua patvirtino, jog bendrovė neketina pristatyti „Xiaomi SU8“ elektrinio automobilio. Dabar jau aišku, kad ankstesni gandai apie dar šį mėnesį galintį įvykti pristatymą buvo klaidingi. Tiesa, tokios kalbos vis tiek netyla.

Po to, kai „Xiaomi“ patvirtino, jog artimiausiu metu neketina pristatyti „SU8“ modelio, daugelis pradėjo spėlioti, kad galime sulaukti „Xiaomi SU9“ varianto. Internete taip pat buvo pasirodę ir galimo visureigio nuotraukos, o tokio modelio pristatymo tikimasi kitąmet.

Vertėtų nepamiršti, kad „Xiaomi“ nuolat susiduria su įvairiomis pirmojo savo elektromobilio gamybos problemomis. Vos tik jam pasirodžius prekyboje – laukimo laikas ženkliai išaugo, tačiau dabar gamintojas yra stabilizavęs situaciją, o birželį pardavė daugiau nei 10 tūkst. automobilių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas