Robotų siurblių rinkos revoliucija: „Roidmi“ produktus pamėgo daugelis, pateiktos ir tokios sėkmės priežastys

Partnerio turinys

2023-05-17, 13:44

0 komentarų

Išmaniųjų namų sprendimai tampa vis populiaresni, o robotai siurbliai su 3-in-1 galimybe tampa daugelio namų įrankiu. Nors daugelis „trys viename“ robotas dulkių siurblių gali susidoroti su daugeliu valymo užduočių, tačiau vartotojai vis tiek susiduria su daug rūpesčių jais naudojantis. Reikia dažnai valyti dulkių talpą, valyti šluostę ir panašios problemos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Robotų siurblių rinkos revoliucija: „Roidmi“ produktus pamėgo daugelis, pateiktos ir tokios sėkmės priežastys

Robotų siurblių rinkoje galima rasti ne vieną dėmesio vertą produktą, o tarp populiariausių gamintojų rasime ne tik „Dyson“, „iRobot“ ar „Philips“, bet ir „Roidmi“. Būtent pastaroji bendrovė sulaukia daugiausiai pirkėjų dėmesio, kuris palydimas puikiais atsiliepimais.

Kinijos bendrovė „Roidmi“ yra puikiai vertinama dėl savo novatoriškų funkcijų, patrauklių kainų ir puikios naudojimo patirties. Pardavimų duomenys iš e.prekybos platformų, tokių kaip „AliExpress“ ir „Amazon“, rodo, kad „Roidmi“ prekės ženklo pardavimai visame pasaulyje yra dideli. Šios bendrovės produktus galima įsigyti ir Lietuvoje, o norint tai padaryti - spauskite čia.

Dar visai neseniai, bendrovė užfiksavo puikius rezultatus „328 AliExpress Big Sale“ išpardavimų metų, kuomet per 48 valandas sugebėjo parduoti daugiau nei 5 tūkst. „Roidmi EVA“, o taip pat ir „Roidmi Eve Plus“ robotų siurblių. Tokį kompanijos produktų populiarumą nulemia trys esminiai faktoriai.

Visų pirma, „Roidmi“ siekia pasiūlyti produktus, kurie pasiūlytų inovatyvius sprendimus bei aukščiausios klasės kokybę. Valymo priemonių rinkoje yra daug prekės ženklų, todėl gaminiai yra labai vienodi, o daugeliui pradedančiųjų įmonių trūksta lėšų ir patirties investuoti į gaminių mokslinius tyrimus ir plėtrą, todėl gaminami tik pagrindines valymo funkcijas atliekantys gaminiai, o naujovių diegimas yra ribotas. Todėl vartotojams reikia aukštos kokybės, daugiafunkcinių ir gerai palaikomų novatoriškų produktų.

„Roidmi“ komandą sudaro profesionalūs tyrėjai bei gamybos specialistai, kurie ir leidžia bendrovei pasiūlyti aukščiausios klasės produktus. Valymo prietaisų rinkoje valymo galia yra svarbiausias parametras, o variklis yra svarbus veiksnys, turintis įtakos valymo galiai. Siekdama pagerinti gaminių valymo galią, „Roidmi“ mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos grupė taip pat nuolat tyrinėjo variklių technologijas. Derinant aerodinamikos ir hidrodinamikos mokslinius tyrimus ir tobulinimą, taip pat taikant naujas medžiagas sparnuotės menčių konstrukcijai, „Roidmi“ variklis ir toliau optimizuojamas, o jo našumas tampa vis galingesnis.

Negana to, „Roidmi“ pasiekė didelių laimėjimų programinės įrangos kūrimo, išmaniosios dulkių surinkimo technologijos, išmaniosios navigacijos technologijos, išmaniosios balso valdymo technologijos ir akumuliatorių technologijos srityse. Šiuo metu „Roidmi“ yra pateikusi paraiškas beveik 400 patentų, įskaitant 30 visiškai unikalių patentų.

„Roidmi“ sukurtas „EVA“ modelis gali ne tik siurbti ir plauti, bet ir automatiškai valyti šluotą bei rinkti dulkes, todėl vienu kartu išsprendžia namų valymo iššūkius. Dulkes surenkantis grindų valymo robotas „Roidmi Eve Plus“ nereikalauja naudotojo įsikišimo ir gali automatiškai išvalyti šiukšles šiukšliadėžėje.

Kinijos kompanijos „Roidmi“ gaminiai užtikrina puikią naudotojo patirtį. Kaip nauja valymo pramonės kategorija, grindų valymo robotai vis dar turi tam tikrų trūkumų, pavyzdžiui, neišsami aprėptis, mažos šiukšliadėžės, dėl kurių šiukšles reikia valyti rankiniu būdu, ir dažnas rankinis įsikišimas.

„Roidmi EVE Plus“ turi tris režimus – tai siurbimo, valymo arba siurbimo ir valymo. Tai vienas galingiausių ir universaliausių šios kategorijos modelių, o siurblio priekinėje ir galinėje dalyje esantys šepetėliai užtikrina dvigubai didesnį valymo efektyvumą.

Aukščiausios klasės variklis be šepetėlių ir patobulinta ortakio konstrukcija užtikrina 2700 pA siurbimo galią, kuri gali lengvai surinkti visas namuose esančias dulkes. TOF jutiklis leidžia pasiekti net ir sunkiai pasiekiamus namų kampus ir surinkti sunkiai pasiekiamas dulkes. Naujasis „Roidmi“ produktas aprūpintas ir drėgno plovimo funkcija, o tam siurblyje įmontuota 250 ml vandens talpykla.

„EVE Plus“ modelis gali išplauti iki 250 kvadratinių metrų, o tai yra išties puikus rezultatas. Verta paminėti ir tai, jog vandens padavimo sistema veikia kone idealiai – prie roboto montuojamas skuduras visuomet yra drėgnas, o tam yra išlaikomas puikus balansas.

Kalbant apie „Roidmi EVA“, šis robotas siurblys turi universalią įkrovimo stotelę, kuri išspręs šią problemą. Jūs galite pasirinkti norimą valymo intervalą – ar tai būtų 6, 10 ar 12 minučių. Praėjus šiam laikotarpiui – robotas siurblys sugrįš į įkrovimo stotelę, kur bus pasirūpinta, kad šlapiam valymui naudojama šluostė būtų išvalyta ir tuomet darbai bus pratęsti. Verta pastebėti, kad „EVA“ modelis šį veiksmą gali atlikti keletą kartų, o tai užtikrins ne tik švarius namus, bet ir sutaupys nemažai papildomo laiko.

Verta paminėti ir tai, jog „Roidmi EVA“ robotas siurblys yra įkandamas daugeliui. Internetinėje parduotuvėje „Pigu.lt“ šį šedevrą galima įsigyti už 742 eurus, kas yra gerokai mažiau nei daugelio kitų gamintojų siūlomi alternatyvūs produktai. Ir nors kaina žemesnė, tačiau šis prietaisas pasiūlys novatoriškus dizaino sprendimus, puikią naudojimosi patirtį bei itin patrauklią kainą, kas ir nulemia daugelio pirkėjų pasirinkimą. Norėdami įsigyti šį robotą siurblį – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas