Bankas pristato išskirtinę naujovę lietuviams: ši paslauga suteiks išskirtinių galimybių bei dar neregėtą patogumą, sužinokite, kaip pasinaudoti

Pranešimas spaudai

2024-07-22, 10:54

0 komentarų

Daugiau kaip 45 mln. privačių klientų pasaulyje turinti „Revolut“ programėlė lietuviams pristato naujovę – bet kada pasiekiamų santaupų (angl. Instant Access Savings) paslaugą, kuri leis gauti iki 3,5 proc. metinių palūkanų, išmokamų kasdien. Santaupas bet kada galima papildyti, dalį ar visas lėšas prireikus išsiimti, rašoma „Revolut“ pranešime žiniasklaidai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Bankas pristato išskirtinę naujovę lietuviams: ši paslauga suteiks išskirtinių galimybių bei dar neregėtą patogumą, sužinokite, kaip pasinaudoti

Ši paslauga leidžia žmonėms pradėti taupyti pervedus bendroje sąskaitoje turimus pinigus į santaupų sąskaitą. Prireikus pinigų, jų bet kada galima išsiimti be jokių terminų, įsipareigojimų, o už likusius ir toliau kasdien gauti palūkanų. Santaupoms yra taikoma indėlių apsaugos draudimo schema sumoms iki 100 tūkst. eurų.

Konkreti palūkanų norma priklauso nuo kliento naudojamo plano. Metinių palūkanų normos santaupoms eurais pagal planus: „Ultra“ – 3,5 proc., „Metal“ – 3 proc., „Premium“ – 2,5 proc., „Plus“ ir „Standard“ – 2 proc.

Norėdami pradėti taupyti, klientai turi naudotis naujausia programėlės versija, tereikia pasirinkti „Sąskaitos“, tuomet „Pridėti naują“, „Santaupos ir fondai“ ir „Iškart pasiekiamos santaupos“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas