„Luminor“ informuoja apie svarbius pokyčius: netrukus įsigalios kelionių draudimo sąlygų pakeitimai, sužinokite kas keičiasi ir ką daryti, jeigu nesutinkate

Pranešimas spaudai

2023-12-05, 19:14

0 komentarų

„Luminor“ bankas informuoja, kad nuo 2024 metų sausio 1 dienos atnaujins kai kurias kortelių turėtojams galiojančias kelionių draudimo sąlygas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Luminor“ informuoja apie svarbius pokyčius: netrukus įsigalios kelionių draudimo sąlygų pakeitimai, sužinokite kas keičiasi ir ką daryti, jeigu nesutinkate

Lietuvoje veikiantis „Luminor“ bankas informuoja apie pakeitimus, kurie įsigalios jau nuo kitų metų sausio 1 dienos. Bankas atnaujins kai kurias „Luminor“ kortelių turėtojams galiojančias kelionių draudimo sąlygas. Pranešama, kad pasikeitimai palies „Visa Classic“, „Luminor Black“, „Visa Gold“, „Visa Business“ ir „Luminor Visa Infinite“ kortelių turėtojus.

Banko pranešime teigiama, jog naujovės sulauks „Luminor Black” ir „Luminor Visa Infinite” kortelės turėtojai – 100 eurų fiksuota kompensacija lūžus ar skilus kaului. Skelbiama, kad Draudimu galėsite naudotis bet kada ir bet kur – tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Gera žinia ir ekstremaliojo sporto mėgėjams – draudimas galios visoms šio sporto šakoms, pavyzdžiui alpinizmui, banglenčių sportui. „Luminor“ teigia, jog per metus padengs vieno draudžiamojo įvykio išlaidas.

Nuo 2024 metų sausio 1 dienos, Į draudimo sąlygas bus įtraukiama 500 eurų vertės automobilio nuomos išskaitos draudimą, kuris galioja „Luminor Black“ ir „Visa Gold“ kortelių turėtojams. Jei keliaujant užsienyje pavogtų, apiplėštų ar sunaikintų išsinuomotą automobilį ir tektų sumokėti „Kasko” draudimo sutartyje numatytą išskaitą, „Luminor“ padengs iki 500 eurų išskaitos išlaidų.

Gerų naujienų sulauks ir „Luminor Visa Infinite“ kortelių turėtojai. Jiems ir toliau bus taikomas 2 000 eurų automobilio išskaitos draudimas, tačiau įvykus eismo įvykiui, nuo šiol nebereikės mokėti 250 eurų besąlyginės išskaitos.

Tarp pasikeitimų minimas ir COVID-19. Jei kelionės metu susirgtumėte COVID‑19, gydymo išlaidas bankas kompensuos iš medicininės pagalbos draudimo limito. Nuo šiol COVID‑19 liga bus laikoma draudžiamuoju įvykiu, o specialiosios sąlygos pašalinamos iš draudimo taisyklių.

„Luminor“ pranešime teigiama, jog jei sutinkate su planuojamais pakeitimais – jums nieko daryti nereikia. Jei su pakeitimais nesutinkate, turite teisę nedelsdami, nemokamai ir be netesybų nutraukti paslaugų teikimo sutartis, kurioms jie turi įtakos. Tai galite atlikti iki 2023 m. gruodžio 31 d., prieš tai pranešę banko atstovus raštu ir įvykdę visus su šiomis paslaugų sutartimis susijusius įsipareigojimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas