„Luminor“ klientai sulaukė fantastiškos naujovės: naujoji funkcija padės išvengti nepatogumų atsiskaitant, sužinokite, kas keičiasi ir kaip tuo pasinaudoti

Pranešimas spaudai

2024-09-23, 19:54

0 komentarų

Savo „Luminor“ banko mokėjimo kortelės PIN kodą galite patogiai ir saugiai peržiūrėti mobiliojoje programėlėje. Ši funkcija padeda išvengti nepatogumų, kuriuos sukelia dažniausiai visai netinkamu laiku pamirštas PIN kodas.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
„Luminor“ klientai sulaukė fantastiškos naujovės: naujoji funkcija padės išvengti nepatogumų atsiskaitant, sužinokite, kas keičiasi ir kaip tuo pasinaudoti

„Luminor“ banko Kasdienės bankininkystės vadovė Aušrinė Mincienė teigia, kad šis sprendimas buvo sukurtas atsižvelgiant į klientų poreikius.

„Pastebime, kad žmonės neretai pamiršta savo kortelės PIN kodą. Dažniausiai taip atsitinka dėl to, kad kasdien vis daugiau naudojamės bekontakčiais mokėjimais, o tai sumažina poreikį įsiminti PIN kodą. Vien šiemet dėl neteisingai įvesto PIN kodo Lietuvoje jau turėjome užblokuoti daugiau nei 3000 kortelių“, – sako A. Mincienė.

PIN kodo nederėtų užsirašyti nesaugiose vietose ar nešiotis piniginėje. Pamiršę savo mokėjimo kortelės PIN kodą, galite jį bet kada ir bet kiek kartų peržiūrėti „Luminor“ programėlėje. Norint tai padaryti, tereikia skiltyje „Mokėjimo kortelės“ paspausti mygtuką „Rodyti PIN“. Siekiant užtikrinti saugumą, prieš atskleidžiant PIN kodą būsite paprašyti patvirtinti savo tapatybę naudojant Smart-ID, Mobile-ID arba generatoriaus PIN2 kodą.

Tokia galimybe naudotis gali visi klientai – svarbu, kad kortelės savininkas būtų pilnametis ir sutaptų su sąskaitos savininku.

„Užtikriname, kad kiekvienas PIN kodo peržiūros veiksmas būtų apsaugotas papildomais saugumo elementais. Tapatybės patvirtinimas prieš peržiūrint PIN kodą padeda apsaugoti jūsų duomenis ir užtikrina, kad PIN kodas bus rodomas tik tikram kortelės savininkui“, – pažymi ekspertė.

Šis sprendimas mobiliojoje programėlėje padeda dar patogiau naudotis kasdienėmis bankininkystės paslaugomis, užtikrinant saugumą ir paprastumą valdant savo finansus.

„PIN kodo peržiūros funkcija yra dar vienas žingsnis, padedantis sumažinti galimus nereikalingus rūpesčius. Dabar peržiūrėti savo PIN kodą galite ir tiesiai programėlėje, nesibaimindami, kad jį užmiršite ir užblokuosite savo kortelę“, – sako A. Mincienė.

Funkcija taip pat veikia įprastoje bei mobiliojoje interneto banko versijose. A. Mincienė primena, kad čia galioja išimtis, kai PIN kodas klientui yra siunčiamas fiziniu būdu ir galimybė peržiūrėti PIN kodą internetu nėra taikoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas