Prieš šventinį savaitgalį – kritinis „Luminor“ perspėjimas: banko atstovai praneša apie pasikeitimus, šią informaciją privalo žinoti kiekvienas klientas

Pranešimas spaudai

2024-06-20, 14:54

0 komentarų

Penktadienį užkurtos, kepsninės Lietuvoje rūks visą ilgąjį savaitgalį. Tereikės šūsnio receptų, nes riboti savęs nebūtina. Tačiau reikia nepamiršti, kad ilgesnis nei įprasta savaitgalis gali pareikalauti papildomo pasiruošimo, ypatingai finansine prasme.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Prieš šventinį savaitgalį – kritinis „Luminor“ perspėjimas: banko atstovai praneša apie pasikeitimus, šią informaciją privalo žinoti kiekvienas klientas

Šventinėmis dienomis kitokį grafiką turi ne tik parduotuvės, tačiau ir bankai. Savo klientų dėmesį atkreipti nori „Luminor“ atstovai, kuria praneša informaciją apie pervedimus ir darbo laiko pasikeitimus birželio 24 dieną.

Banko išplatintame pranešime skelbiama, jog pirmadienį, birželio 24 dieną, pervedimai eurais (SEPA) ir kita valiuta į Lietuvoje ir užsienyje registruotus bankus nebus vykdomi. Tiesa, įprastiniai mokėjimai eurais (SEPA) ar kita valiuta į kitus Lietuvoje ir užsienio šalyse registruotus bankus nėra vykdomi savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Atkreipiamas dėmesys ir į tai, kad pervedimai banko viduje ir momentiniai mokėjimai tarp bankų bus vykdomi įprastai. Privatūs klientai galės atlikti momentinius mokėjimus iki 10 000 eurų.

„Luminor“ rekomenduoja visus planuojamus pervedimus atlikti iki penktadienio, birželio 21 d., 16 val. Jei pervedimus atliksite po 16 val., pinigai į gavėjo sąskaitą bus įskaityti kitą artimiausią darbo dieną po švenčių, t. y. birželio 25 d.

Banko pranešime pažymima, kad pasikeitimai palies ir banko skyrių darbo laiką. Pirmadienį, birželio 24 dieną, keisis „Luminor“ skyrių darbo laikas:

  • Dirbs tik Šiaulių „Akropolio“ skyrius – nuo 10 iki 21 val.
  • Kiti klientų konsultavimo centrai šią dieną nedirbs.
  • Skambučių centras nedirbs.

„Luminor“ pažymi, kad šventinė diena neturės įtakos internetinės bankininkystės ar bankomatų darbui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas