SEB banko klientams – fantastiškos naujienos: šią paslaugą galite išbandyti visiškai nemokamai, sužinokite, kas gali pasinaudoti tokia galimybe

SEB

Pranešimas spaudai

2024-07-14, 14:54

2 komentarai (-ų)

SEB bankas, siekdamas, kad privatūs klientai gautų kuo išsamesnę informaciją apie banko paslaugų planų ir įkainių pokyčius, suteiks daugiau laiko išsamiai susipažinti ir pasirinkti tinkamą paslaugų planą. Taip pat bankas dalį privačių klientų papildomai informuos apie įkainių pokyčius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
SEB banko klientams – fantastiškos naujienos: šią paslaugą galite išbandyti visiškai nemokamai, sužinokite, kas gali pasinaudoti tokia galimybe

SEB bankas informuoja, kad klientams, sulaukusiems socialinio draudimo pensijų įstatyme nustatyto senatvės pensijos amžiaus) ir užsisakiusiems automatinių SMS pranešimų siuntimo paslaugą, banko pranešimai SMS žinutėmis bus siunčiami nemokamai iki 2024 m. gruodžio 31 dienos.

Primename, kad užsisakius banko SMS žinučių paslaugą, klientams siunčiami automatiniai pranešimai apie sąskaitos pokyčius (įplaukas ir išlaidas), gautas e. sąskaitas, nesėkmingus mokėjimus, atvejus, kai gautos e. sąskaitos suma viršija automatinio apmokėjimo limitą, sutarčių galiojimo pabaigą.

Standartinė tokių pranešimų kaina – 0,15 Eur už vieną SMS žinutę.

Užsisakyti ar atsisakyti SMS žinučių paslaugos galima SEB interneto banke, meniu juostoje spustelėjus „Papildomos paslaugos“ > „Pranešimai SMS žinutėmis“.


Atkreipiame dėmesį, kad banko klientai, norintys nemokamai gauti informaciją apie sąskaitų būklę ir jų pokyčius, gali naudotis banko mobiliąja programėle.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas