„Aliexpress“ pradeda išpardavimų festivalį: milžiniškos nuolaidos taikomos daugeliui produktų, pateikiame nuolaidos kodus, kurie suteiks dar didesnę nuolaidą

Partnerio turinys

2024-03-18, 17:55

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Aliexpress“ pradeda išpardavimų festivalį: milžiniškos nuolaidos taikomos daugeliui produktų, pateikiame nuolaidos kodus, kurie suteiks dar didesnę nuolaidą

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Dabar puiki proga įsigyti kažką, apie ką galvojote jau kuris laikas.

„Aliexpress“ platformoje prasideda jubiliejaus išpardavimai prasideda jau dabar ir tęsis iki pat kovo 27 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Verta paminėti, jog čia rasite ne tik produktus, kuriems taikomos didžiausios nuolaidos, bet ir specialus nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomas nuolaidas.

  • Papildoma 5 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 75 eurus taikoma su kodu 24AN05 arba AE5ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 10 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 140 eurų taikoma su kodu 24AN10 arba AE10ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 20 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 159 eurų taikoma su kodu 24AN20 arba AE20ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 40 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 299 eurų taikoma su kodu 24AN40 arba AE40ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 80 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 499 eurų taikoma su kodu 24AN80 arba AE80ZNAF. Spauskite čia, kad panaudoti.

Kaip jau minėjome, visus geriausius „Aliexpress“ pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Kai kuriems produktams taikomos nuolaidos net iki 70 proc., o savaitės eigoje geriausius rinktinius pasiūlymus galėsite rasti ir mūsų portale. O prieš apsiperkant – keletas naudingų patarimų.

Įsitikinkite, jog pardavėjas yra patikimas

Kaip jau minėjome, „Aliexpress“ platformoje yra gausybe pardavėjų, todėl patikrinti jų apžvalgas taip pat gali būti itin naudingas dalykas. Neretai pasitaiko ir nesąžiningų mažųjų pardavėjų, kurie siūlo neįtikėtinai žemas kainas, tačiau taip niekada ir nepristato įsigytų produktų.

„Aliexpress“ platformoje įvertinimus galima palikti ne tik prekėms, bet ir pardavėjams, todėl jeigu planuojate kažkokį pirkinį – būtinai patikrinkite pardavėjo įvertinimą. Vėlgi, rekomenduotumėme vengti tų parduotuvių, kurios neturi jokių įvertinimų arba jų reitingas yra labai žemas.

Parduotuvių informaciją galima matyti dar prieš produkto aprašymą, o paspaudus ant pardavėjo pavadinimo – atsidursite atskirame tam tikros parduotuvės puslapyje. Čia galėsite rasti ir kiek laiko ji veikia „Aliexpress“ platformoje, kas taip pat gali būti vienas iš indikatorių įsigyti ar ne norimą produktą.

Maksimaliai išnaudokite filtravimo galimybes

Visų pirma, keliaujame į „Aliexpress“ internetinę parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia, ir į paieškos laukelį įvedame „smartphone“. Kadangi nežinome kokio konkretaus modelio ieškome – atlikime bendrą paiešką ir nusistatykime planuojamos išleisti pinigų sumos limitą, sakykim, 200 eurų.

Tiesa, kadangi čia galime rasti ir išmaniųjų telefonų už 50 eurų ar pan. – ieškokime tik tų variantų, kurie yra ne pigesni nei 100 eurų. Dabar jau matome tik šį paieškos kriterijų atitinkančius rezultatus, tačiau tai tik pradžia.

Kairėje rezultatų puslapio pusėje galima rasti filtrą, kuris leis ieškoti tik tam tikro gamintojo išmaniųjų telefonų. Mes šiuo atveju renkamės „Realme“ ir mūsų paieška dar tikslesnė. Dabar jau matome tik tuos produktus, kurie atitinka kainos ir gamintojo kriterijus. Ir tai tikrai dar ne viskas.

Virš produktų esančiame filtre dar galima būtų pasirinkti nemokamą siuntimą, kas leistų iškart matyti pilną išmaniojo telefono kainą. „Aliexpress“ siuntimo kainos dažniausiai nebūna itin didelės, tačiau viskas priklauso nuo jūsų pasirinkto produkto.

Dar vienas dalykas, kurį galima padaryti – išrūšiuoti produktus nuo pigiausio iki brangiausio. Tokiu būdu viršuje matysime pačius pigiausius pasirinkimus, o apačioje – pačius brangiausius.

Pirkite prekes iš Europos sandėlių

Pirmas dalykas ką jums reikia padaryti – apsilankyti „Aliexpress“ platformoje, kurią rasite paspaudę čia. Tuomet į paieškos laukelį įvedame norimo produkto pavadinimą, sakykim, kad mes ieškome „OnePlus 11“ išmaniojo telefono. Tuomet jūsų internetinės naršyklės adresų juostoje turėtumėme matyti štai tokią nuorodą:

Norint, kad mums būtų atvaizduojami tik tie produktai, kurie yra Europos sandėliuose – reikia pridėti papildomą filtrą, kuris „Aliexpress“ platformoje nėra viešai matomas. Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“. Šis kodas nurodo, kad būtų rodomos tik tos prekės, kurios atkeliauja iš Prancūzijos (FR) sandėlių.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

Kaip rasti „Aliexpress“ prekes iš Europos sandėlių?

  1. Keliaujame į „Aliexpress“ parduotuvę, kurią rasime paspaudę čia;
  2. Paieškoje susirandame norimą prekę arba atsidarome norimą kategoriją;
  3. Puslapio nuorodoje, kurią matome naršyklės viršuje, pridedame „&shipFromCountry=XX“ kodą;
  4. XX pakeičiame į norimos šalies kodą – FR, ES, PL, BE arba IT.
  5. Dabar matome tik tas prekes, kurios yra mūsų pasirinktos šalies sandėliuose.

Tiesa, norint pasinaudoti šiuo triuku – rekomenduojame naudoti savo kompiuterį, nes programėlėje matyti prekes, kurios yra Europos sandėliuose yra ganėtinai problematiška. Žinoma, galima naudoti naršyklę telefone. Tokiu atveju šis metodas taip pat veiks be jokių problemų. Tiesa, pakeitus filtravimo nustatymus ar perėjus į kitą puslapį - būtina ir vėl pridėti aukščiau minėtą kodą su norimos šalies kodu.

Verta pastebėti, kad tokia gudrybė leis rasti tik tas prekes, kurios jau yra Europoje, o tai reiškia, kad esant brangesniam daiktui nereikės mokėti papildomų mokesčių. Žinoma, europietiškuose sandėliuose laikomi produktai mus pasiekia žymiai greičiau nei siunčiantis tiesiai iš Kinijos, kas yra dar vienas didelis privalumas, apsiperkant „Aliexpress“ platformoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas