Dar daugiau reklamų: populiariame socialiniame tinkle testuojami nauji reklamų plotai, kurie erzina daugelį lankytojų

Technews.lt

2024-07-08, 16:35 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

Rob Pegoraro iš „PCMag“ pastebėjo naują reklamų vietą – „Facebook“ programėlės pranešimų sąrašą. Pegoraro rašo, kad maždaug prieš dvi savaites „Android“ „Facebook“ programėlėje jis pradėjo pastebėti reklamas, kurios rodomos su užrašu „Sponsored“.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Dar daugiau reklamų: populiariame socialiniame tinkle testuojami nauji reklamų plotai, kurie erzina daugelį lankytojų

Panašiai kaip ir pagrindinės „Facebook“ platformos reklamų atveju, šalia kiekvienos reklamos yra meniu, kuriame naudotojai gali paslėpti daugiau to reklamuotojo reklamų, tačiau nėra galimybės blokuoti visų remiamų pranešimų.

Reklamos taip pat turi nuorodą „Kodėl matau šį skelbimą“, nors R. Pegoraro pastebi, kad, išskyrus vieną išimtį, neatrodo, kad jie būtų nukreipti į jo interesus. Jis pridūrė, kad reklamos dar nepasirodė „Facebook“ svetainėje arba jo „iPad“ „Facebook“ programėlėje. Reklamos taip pat nebuvo rodomos pranešimų istorijoje.

Bendrovė „Meta“ patvirtino, kad pranešimų sąraše esančios reklamos buvo nedidelio masto bandymo, kuris apsiribojo naudotojų pogrupiu, dalis.

„Visada stengiamės padėti prekių ženklams pasiekti daugiau klientų ir palengvinti žmonėms atrasti jiems aktualiausias įmones ir produktus“, – pareiškime sakė „Meta“ atstovas spaudai Tom Channick. „Atliekame keletą ankstyvų, ribotų reklamų funkcijų bandymų pranešimuose ir tikimės, kad sužinoję daugiau, galėsime pasidalyti informacija.“

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas