Daugelio mūsų naudojama naršyklė taps dar patogesnė: „Google“ pristatė naujoves, kurios patiks daugeliui vartotojų

Tomas Eidukevičius

2023-06-21, 08:51

1 komentaras

Konkurencija tarp interneto naršyklių vis labiau kaista. „Google Chrome“ yra pati populiariausia naršyklė, tačiau jos konkurentai nepasiduoda. „Microsoft Edge“ ir „Opera“ prideda naujų funkcijų, kad pritrauktų daugiau vartotojų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Daugelio mūsų naudojama naršyklė taps dar patogesnė: „Google“ pristatė naujoves, kurios patiks daugeliui vartotojų

„Edge“ ypač daug dėmesio skiria dirbtiniam intelektui, kuris, jos nuomone, suteiks pranašumą prieš „Chrome“.

„Google“ taip pat nesėdi vietoje. Ji nuolat prideda naujų „Chrome“ funkcijų, siekdama išlikti priešakyje. Visai neseniai „Google“ paskelbė apie naują „Chrome“ šoninę juostą, kuri leis vartotojams personalizuoti savo naršyklės išvaizdą ir funkcijas.

„Google“ paskelbė apie naują „Chrome“ šoninę juostą, kuri leis vartotojams personalizuoti savo naršyklės išvaizdą. Naujoje šoninėje juostoje yra įvairių parinkčių, įskaitant galimybę keisti fono vaizdą, temą ir spalvas. Norėdami pasiekti naują šoninę juostą, atidarykite naują „Chrome“ skirtuką ir spustelėkite piktogramą „Personalizuoti Chrome“ apatiniame dešiniajame kampe.

Šoninė juosta atsidarys dešinėje ekrano pusėje. Pirmoji šoninės juostos parinktis yra fono vaizdas. Galite rinktis iš įvairių vaizdų, įskaitant peizažus, jūros atvaizdus ir abstraktų meną. Taip pat galite įkelti savo paveikslėlį. Kita opcija yra tema. „Chrome“ siūlo įvairias temas, įskaitant klasikinę „Chrome“, spalvotą „Chrome“ ir kraštovaizdžius.

Taip pat galite sukurti savo temą. Paskutinė parinktis šoninėje juostoje yra spalvos. Galite rinktis iš įvairių spalvų, įskaitant mėlyną, raudoną, žalią ir oranžinę. Vartotojai galės sukurti ir savo spalvų schemą. Atlikę pakeitimus, spustelėkite mygtuką „Išsaugoti“. Jūsų pakeitimai bus pritaikyti nedelsiant. Naujoji „Chrome“ šoninė juosta yra puikus būdas personalizuoti naršyklės išvaizdą. Naudodami įvairias parinktis galite sukurti „Chrome“, kuri atitiks jūsų asmeninį stilių.

1 komentarų

Andrius

Realiai visokie tie funkciniai patobulinimai naršyklėse po to lieka nepanaudoti. Nes daugumos funkciju paprastas žmogus nesinaudoja

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas