Elektroninių mokėjimų sprendimus teikiantis „Neopay“ – liepos transakcijų kiekis 47% didesnis nei praėjusiais metais

Pranešimas spaudai

2023-08-08, 07:45

0 komentarų

Elektroninių mokėjimų sprendimus, pirkimo išsimokėtinai bei kitas finansines paslaugas teikiantis „Neopay“ liepą inicijavo 2.25 mln. transakcijų, o surinkta įmokų suma šį mėnesį viršijo 136 mln. eurų – lyginant su praėjusių metų liepos mėnesiu, tai yra įspūdingas augimas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Elektroninių mokėjimų sprendimus teikiantis „Neopay“ – liepos transakcijų kiekis 47% didesnis nei praėjusiais metais

Vien transakcijų kiekis augo 47%, o visų transakcijų vertė skiriasi daugiau nei 46 mln. eurų.

„Kaip įprasta, vasarą jaučiame šiek tiek smuktelėjusį transakcijų kiekį ir mažesnę bendrą surenkamų įmokų sumą. Liepą dažniausiai būna jaučiamas didžiausias štilius, tačiau matome, jog šiais metais net ir liepą fiksuojame augimą (lyginant su birželio mėnesiu). Tai džiugina, nes nors ir turime labai neapibrėžtą situaciją ekonominėse rinkose, matome, kad bent kol kas tai nemažina gyventojų vartojimo internetinėje prekyboje. Tai gali lemti, kad recesija nebus tokia gili. Žinoma, aiškiau tai matysime pasibaigus rugpjūčio mėnesiui, kai galėsime palyginti kelių metų pasiruošimo rugsėjui rezultatus“ – teigė „Neopay“ vadovas Vytautas Oleškevičius.

„Neopay“ jau šį mėnesį pristatys naujas paslaugas – internetinių mokėjimų sprendimai žengs ir į fizines parduotuves. Tokiu būdu fizinėse prekybos vietose bus galima pasinaudoti populiarėjančiu internetiniu sprendimu – „buy now pay later“, kai prekė gaunama iš karto, o už ją atsiskaitoma per 3 mėnesius. „Labai džiaugiamės galėdami pristatyti ir naują paslaugą, kuri, manome, prisidės prie dar geresnių rezultatų. Tai, jog liepą rezultatas ne tik ne mažėjo (palyginus su birželiu) tačiau ir augo, yra stiprus laimėjimas. Liepą fiksavome net 100 tūkst. daugiau transakcijų nei birželį ir apie 3% kilusią įmokų sumą. Daugiausiai transakcijų, kaip įprastai, buvo inicijuota iš Swedbank ir SEB banko. Tai geras rezultatas esant vasaros štiliui ir tvyrant ekonominei įtampai, todėl tikime, kad su pirmais žingsniais į fizines parduotuves galėsime užtikrinti tolimesnį tvarų augimą“ – pratęsė vadovas.

„Neopay“ – tai lietuviško kapitalo elektroninių mokėjimų verslas, kuris pirmasis Lietuvoje pasiūlė saugų ir patogų sprendinį momentiniams mokėjimams, naudojantis atviros bankininkystės sprendimais. Dar 2017 metais gavusi Lietuvos banko elektroninių pinigų institucijos licenciją, šiuo metu „Neopay“ veikia 15 šalių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas