„Elektrum Lietuva“ klientas Vytautas: atrasti sąžiningą ir patikimą elektros tiekėją pavyko ne iš pirmo karto

Pranešimas spaudai

2024-06-01, 07:54

0 komentarų

Keisti elektros tiekėją, ieškant geresnių sąlygų, ar visgi likti pas esamą – šis klausimas, ko gero, yra kilęs daugeliui. Vytautas Budrevičius, priėmęs sprendimą tapti „Elektrum Lietuva“ klientu, šiuo metu džiaugiasi ne vien sumažėjusiomis išlaidomis elektrai, bet ir operatyvia tiekėjo pagalba sprendžiant įvairaus pobūdžio klausimus, susijusius su elektros tiekimu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Elektrum Lietuva“ klientas Vytautas: atrasti sąžiningą ir patikimą elektros tiekėją pavyko ne iš pirmo karto

Nors patraukli elektros kaina buvo svarbiausia priežastis, lėmusi sprendimą keisti tiekėją, Vytautas pripažįsta, kad šiuo metu jis ne mažiau vertina aukštą bendrovės teikiamų paslaugų kokybę, lankstumą bei profesionalų aptarnavimą.

Vertina orientaciją į kliento poreikius

Vytautas „Elektrum Lietuva“ paslaugomis pradėjo naudotis prieš pusantrų metų, tačiau, kaip teigia jis, tai nebuvo pirmoji patirtis su nepriklausomu elektros tiekėju.

„Anksčiau buvau pasirašęs sutartį su kita bendrove, tačiau jos prastas požiūris į klientą mane nuvylė ir nusprendžiau ieškoti kito tiekėjo, kuris galėtų ne tik užtikrinti patikimą elektros tiekimą ir gerą kainą, bet ir būtų sąžiningas bei rūpestingas savo klientų atžvilgiu. Taip tapau „Elektrum Lietuva“ klientu – atradau tiekėją, kuriuo dabar visokeriopai pasitikiu“, – pasakoja Vytautas.

Jis priduria, jog „Elektrum Lietuva“ išsiskiria tuo, kad suteikia galimybę nemokamai ir be jokių papildomų sąlygų ar rezervacijos mokesčių keisti energijos tiekimo sutartį. Tai leidžia kiekvienam klientui jaustis saugiai ir lanksčiai prisitaikyti prie kintančių rinkos sąlygų.

Vytauto nuomone, renkantis elektros tiekėją svarbu atkreipti dėmesį į galutinę tiekėjo siūlomą elektros kainą, galimybę keisti sutartį pagal poreikį, taip pat greitą ir patikimą klientų aptarnavimą.

„Per pusantrų metų „Elektrum Lietuva“ man tapo ne tik elektros tiekėju, bet ir partneriu, kuriuo galiu pasitikėti. Jų sąžiningas požiūris ir lankstumas leido man jaustis ramiai, žinant, kad mano namai visada turės patikimą elektros tiekimą už geriausią kainą, o iškilus problemoms jos bus operatyviai išspręstos“, – dalijasi bendrovės klientas.

Nepraleidžia galimybės sutaupyti

Kliento Vytauto teigimu, pasinaudojus „Elektrum Lietuva“ pasiūlymais, galima gerokai sutaupyti – naujai prisijungę buitiniai vartotojai sulaukia išskirtinių nuolaidų, kuriomis gali pasinaudoti. Tai ne tik padeda sumažinti išlaidas, bet ir skatina rekomenduoti patikimą tiekėją kitiems.

Naujiems klientams „Elektrum Lietuva“ suteikia nuolaidas pirmajai sąskaitai, taip pat taiko specialius kodus tiems, kurie rekomenduoja tiekėją draugams ar šeimos nariams.

„Klientas, sėkmingiausiai besinaudojantis šia nuolaidos kaupimo sistema, jau išdalijo 285 rekomendacijas, už kurias jam pavyko sukaupti daugiau nei 2800 eurų vertės nuolaidą. Skaičiuojant, kad kliento mėnesio sąskaitos suma vidutiniškai siekia apie 50 eurų, jam nereikės mokėti už elektrą beveik 5 metus. Suteikdami galimybę pasinaudoti tokia nuolaidų sistema skatiname taupyti ir investuoti į artėjančias vasaros atostogas, o ne į elektros sąskaitas“, – sako bendrovės „Elektrum Lietuva“ produktų vystymo vadovas Mantas Kavaliauskas.

Pirmasis pasirinkimas keičiant tiekėją

Balandžio mėnesį prie „Elektrum Lietuva“ prisijungė 1433 nauji klientai, o bendras besinaudojančių bendrovės paslaugomis skaičius šiuo metu siekia daugiau nei 212 tūkstančių.

Ilgametė patirtis, patikimumas, orientacija į kliento poreikius ir konkurencingos kainos lemia nuosekliai augantį klientų pasitikėjimą „Elektrum Lietuva“ teikiamomis paslaugomis. Tai įrodo naujai prisijungiančių ir sutartis pratęsiančių klientų skaičius – jau 12 mėnesių iš eilės bendrovė jų pritraukia daugiausiai rinkoje, o 99 proc. esamų klientų nusprendžia pratęsti pasibaigusias galioti sutartis.

„Mūsų tikslas – tiek esamiems, tiek naujai prisijungiantiems klientams pasiūlyti aukštos kokybės paslaugas už patrauklias kainas bei patogų aptarnavimą nuotoliu ir savitarnoje. Pastebime, kad pastarąją, taupydami laiką, renkasi vis didesnė klientų dalis, todėl nuolat investuojame į skaitmeninių kanalų vystymą, kad jie būtų patogūs, aiškūs ir leistų greitai rasti visą reikalingą informaciją. Sieksime ir toliau būti arti klientų, girdėti jų lūkesčius dėl elektros tiekimo sąlygų ir pasiūlyti dar daugiau sprendimų, padėsiančių mažinti išlaidas elektrai“, – teigia „Elektrum Lietuva“ produktų vystymo vadovas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas