Gavus šį elektroninį laišką – iškart jį ištrinkite: daugelis lietuvių sulaukė perspėjimo, nesureagavus galite patirti didelių finansinių nuostolių

Tomas Eidukevičius

2024-03-08, 07:16 (atnaujinta 2024-03-08, 23:09)

0 komentarų

Lietuviai nuolat susiduria su apgaulingomis SMS žinutėms ar el. laiškais. Apie tai ganėtinai dažnai praneša Lietuvos paštas, didieji šalyje veikiantys bankai bei įvairios kitos įstaigos. Dabar apie tai praneša ir „ŽMONĖS Cinema“.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Gavus šį elektroninį laišką – iškart jį ištrinkite: daugelis lietuvių sulaukė perspėjimo, nesureagavus galite patirti didelių finansinių nuostolių

Sukčiai „ŽMONĖS Cinema“ vardu praneša, kad jiems priklauso 5,99 eurų grąžinimas. Vartotojų gautuose el. laiškuose žadamas pinigų grąžinimas už prenumeratą. Platformos atstovai praneša, kad jie šių laiškų nesiuntė. Teigiama, kad bendrovės vardu pasinaudojo internetiniai sukčiautojai.

„Prašome šių laiškų neatsidaryti ir jokiu būdu nespausti ant laiške esančios nuorodos bei nevykdyti kitų laiške esančių nurodymų. Geriausia šį laišką tiesiog ištrinti“, - teigiama bendrovės išplatintame pranešime.

„ŽMONĖS Cinema“ taip pat pažymi, jog šiuo metu yra renkama daugiau faktinių duomenų bei vykdoma išsamesnė analizė, kokia dalis vartotojų gavo tokius melagingus laiškus. Teigiama, kad apie šį incidentą buvo kreiptasi į Nacionalinį kibernetinio saugumo centrą.

„ŽMONĖS Cinema“ atkreipia vartotojų dėmesį ir į tai, jog jų sistemose nėra kaupiami jokie vartotojų mokėjimo kortelių duomenys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas