„Google“ sureagavo į Lietuvos radijo ir televizijos komisijos užklausą: „YouTube“ platformoje nebelieka į ES sankcijų sąrašą įtrauktų asmenų paskyrų

Pranešimas spaudai

2024-07-08, 17:14 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

Siekdama efektyviai prižiūrėti tarptautinių sankcijų įgyvendinimą, šią savaitę Lietuvos radijo ir televizijos komisija (toliau – LRTK) kreipėsi į paieškos platformos „Google“ bei didžiausios vaizdo dalijimosi platformos „YouTube“ atstovus, reikalaudama nedelsiant imtis veiksmų, kad būtų panaikintos asmenų, įtrauktų į ES sankcijų sąrašą, oficialios paskyros.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Google“ sureagavo į Lietuvos radijo ir televizijos komisijos užklausą: „YouTube“ platformoje nebelieka į ES sankcijų sąrašą įtrauktų asmenų paskyrų

Dar šių metų liepos 3 dieną Lietuvos radijo ir televizijos komisija kreipėsi į paieškos platformos „Google“ bei didžiausios vaizdo dalijimosi platformos „YouTube“ atstovus, kad būtų panaikintos asmenų, įtrauktų į ES sankcijų sąrašą, oficialios paskyros.

Liepos 5 dieną JAV bendrovė „Google" pranešė, kad, gavusi LRTK prašymą bei laikydamasi savo įsipareigojimų dėl taikomų sankcijų, panaikino nurodytas paskyras.

Aktyvios oficialios paskyros priklausė Rusijos Federacijos dainininkams, aktoriams, televizijos laidų vedėjams - Oleg Mikhaylovich Gazmanov, Nikolay Viacheslavovich Rastorguev (grupė Liubė), Grigoriy Viktorovich Lepsveridze (Grigoriy Leps), Yulia Dmitrievna Chicherina, Yaroslav Yuryevich Dronov (Shaman), Vyacheslav Rafaelevich Manucharov, Polina Sergeevna Gagarina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas