„Apple“ ir vėl atideda sulenkiamų įrenginių pristatymą: bendrovė susiduria su techniniais iššūkiais, laukiantiems naujų produktų gali tekti laukti net iki 2028 metų

Lukas Snarskis

2024-10-06, 14:55

0 komentarų

Pirmieji sulenkiami išmanieji telefonai pasirodė dar ne taip ir neseniai, o šiai dienai kone kiekvienas gamintojas yra pristatęs bent po vieną tokį įrenginį. Žinoma, neabejotinas šios rinkos lyderis yra „Samsung“. Tačiau Pietų Korėjos milžinė tikisi jau netrukus sulaukti ir dar didesnės konkurencijos.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Apple“ ir vėl atideda sulenkiamų įrenginių pristatymą: bendrovė susiduria su techniniais iššūkiais, laukiantiems naujų produktų gali tekti laukti net iki 2028 metų

Daugelis analitikų prognozuoja, kad „Apple“ jau artimiausiu metu turėtų pradėti intensyvius darbus, kuriant sulenkiamą „iPhone“ modelį. Ir panašu, jog JAV technologijų bendrovė jau kuris laikas dirba prie tokių įrenginių kūrimo.

Internete jau kuris laikas sklando įvairūs gandai apie „Apple“ kuriamus sulenkiamus įrenginius. Anksčiau buvo skelbiama, kad Kupertino bendrovė kuria bent du tokius prietaisus, įskaitant „iPad“ ir „MacBook“ hibridą. Naujausi duomenys rodo, jog ne viskas vyksta pagal planą.

Pirmojo sulenkiamo „Apple“ įrenginio debiuto buvo tikimasi sulaukti dar 2026 metų pradžioje, tačiau dabar skelbiama, jog gamintojas yra priverstas koreguoti savo planus. Naujoji data – 2027 metų pabaiga arba 2028 metų pradžia.

Vėlavimo priežastis - „techniniai iššūkiai“, susiję su ekranu ir mechaniniais komponentais. Pranešama, kad „Apple“ jau atšaukė didesnio 20,25 colių įrenginio kūrimo planus. Tikimasi, kad minimas prietaisas, kuris debiutuos pirmasis, bus sulankstomas „MacBook“, o ne „iPad“, kaip spėliota anksčiau, ir „Apple“ esą nustatė 18,8 colių ekrano dydį.

Kiek anksčiau, buvo teigiama, kad LG bus vienintelis sulankstomų ekranų tiekėjas, o pirminiais skaičiavimais, tokios panelės kaina sieks maždaug 600 eurų, o sulenkimo mechanizmui reikalingi vyriai kainuos dar apie 200 eurų. Spėjama, kad dėl tokių aukštų komponentų kainų, pirmasis toks „Apple“ prietaisas kainuos kone 3 500 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas