„Google“ testuoja naujas „YouTube“ platformos galimybes, kurias išbandyti galima jau dabar, tačiau tai pavyks padaryti tikrai ne visiems

Lukas Snarskis

2024-06-15, 09:00

0 komentarų

„Google“ valdoma vaizdo įrašų platforma „YouTube“ nuolat sulaukia įvairių patobulinimų. Kai kurie jų sulaukia vartotojų kritikos, o kiti – didžiulių pagyrų. Panašu, kad ir dar kelios naujos galimybės gali papildyti šią platformą.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Google“ testuoja naujas „YouTube“ platformos galimybes, kurias išbandyti galima jau dabar, tačiau tai pavyks padaryti tikrai ne visiems

„YouTube“ paskelbė apie naujas testuojamas funkcijos, kurios netrukus gali būti prieinamos ir daugeliui vartotojų. Tarp jų - dirbtinio intelekto tiesioginių pokalbių santraukos, „Google Lens“ paieška ir kanalų QR kodai.

Svarbu pažymėti, kad šios naujos funkcijos išliks prieinamos nedidelei grupei naudotojų, kurie dalyvauja „YouTube“ eksperimentų programoje, ir galiausiai gali būti neprieinamos plačiajai visuomenei. Tačiau kaip įvyks iš tikrųjų – parodys laikas.

Skelbiama, jog „YouTube“ dirbtinio intelekto tiesioginių pokalbių santraukos veiks tik su tiesioginėmis transliacijomis anglų kalba ir kanaluose su itin aktyviais tiesioginiais pokalbiais. Reikalavimus atitinkantys kanalai tiesioginio pokalbio viršuje gaus specialų banerį su galimybe apibendrinti komentarų skyrių.

Be to, „YouTube“ į paieškos juostą įtraukia „Google Lens“. Nedidelė dalis „Android“ naudotojų paieškos juostoje pamatys mygtuką „Lens“, kuris leis ieškoti turinio antroje pagal lankomumą svetainėje pasaulyje.

Kanalų QR kodai leis kūrėjams greitai ir lengvai dalytis savo kanalais su kitais. Palaikomi naudotojai gaus galimybę sugeneruoti QR kodą iš savo profilio. Taip pat „YouTube Shorts“ atsiras naujas mygtukas „Effects“, kuriame pateikiami naudotojų sukurti efektai, kad trumpo formato vaizdo įrašai būtų įdomesni. YouTube“ patvirtino, kad „Shorts Effects“ vėliau šiais metais pasieks daugiau naudotojų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas