Į lietuvius ir vėl nusitaikė sukčiai: kritinį perspėjimą siunčia Lietuvos transporto saugos administracija, galite patirti finansinių nuostolių

Pranešimas spaudai

2024-01-15, 17:10

3 komentarai (-ų)

Sulaukėte įtartinos SMS žinutės, kurioje pranešimą apie nesumokėtą baudą, o gal gavote el. laišką nuo VMI ar kitų institucijų dėl netikėtos subsidijos? Būkite budrūs – tai gali būti bandymas sukčiauti. Dabar sukčiai ėmėsi ir naujos gudrybės.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Į lietuvius ir vėl nusitaikė sukčiai: kritinį perspėjimą siunčia Lietuvos transporto saugos administracija, galite patirti finansinių nuostolių

Lietuvos transporto saugos administracija (LTSA) informuoja, kad klientus pasiekiantys prašymai patikslinti adreso informaciją bei pervesti pinigų sumą už greitesnį siuntos pristatymą yra sukčių bandymai juos apvogti.

Kadangi dalis LTSA paslaugų teikiamos per siuntų tarnybas, LTSA atkreipia paslaugų gavėjų dėmesį į tai, kad LTSA paslaugos teikiamos tik eilės tvarka, todėl nėra jokių būdų už papildomą mokestį paslaugas gauti greičiau.

Prašymus patikslinti informaciją ar pervesti pinigų sumą vertinkite kritiškai, o kilus abejonių rekomenduojame apsidrausti ir pasitikslinti paskambinus į LTSA telefonu (85) 278 56 01 arba parašius el. p. konsultavimas@ltsa.lt.

3 komentarų

Stanislava

Aš irgi gavau SMS zinute,Lietuvos paštas.irgi negalintys pristatyti siuntinio.juo labiau, kad jokių siuntiniu nelaukiau.tik man įdomu iš kur gauna numerį.

Aloyzas

Numerį jiems perduoda zončiku draugai mientai kurie jiems ir narkatos į zonas parūpina ir telefonus perduoda ir visas pavogtas iš žmonių babkes kartu dalinasi.

Zofija

Dar vieni sukčiai veikia Lietuvos pašto vardu. "Yra siunta,bet negali pristatyti - patikslinkite adresą atsidarę nuorodą" Aš tuojau paskambinau į pašto bendrą pagalbos numerį ir sužinojau, kad tai nauga sukčių gauja.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas