„Ignitis“ klientai šias naujienas pasitinka griausmingais plojimais: įsigaliojo pakeitimai, kurie patiks daugeliui klientų, sužinokite kas vyksta

Pranešimas spaudai

2024-01-04, 07:15 (atnaujinta 2024-01-04, 07:51)

6 komentarai (-ų)

Artėjant metų pabaigai sumanių energetikos sprendimų bendrovė „Ignitis“ primena ne tik elektros energijos, bet ir buitiniams gamtinių dujų vartotojams apie pareigą deklaruoti skaitiklio rodmenis iki paskutinės šių metų dienos. O dabar dalinasi ir geromis naujienomis, kurios turėtų patikti daugeliui klientų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Ignitis“ klientai šias naujienas pasitinka griausmingais plojimais: įsigaliojo pakeitimai, kurie patiks daugeliui klientų, sužinokite kas vyksta

Sumanių energetikos sprendimų bendrovė „Ignitis“ informuoja savo esamus ir būsimus klientus apie tai, kad nereikalaujama grąžinti suteiktų nuolaidų, nutraukiant nepriklausomo elektros energijos pirkimo-pardavimo ir paslaugų tiekimo sutartį ar keičiant tiekimo planą. Tai galioja sutartims, kurios buvo sudarytos nuo 2023 m. birželio 1 d.

Bendrovė primena, kad ji niekada netaikė jokių sutarties nutraukimo baudų ar kitų mokesčių, nutraukiant sutartį ar keičiant planą, o nuo birželio 1 d. sudarytoms sutartims, „Ignitis“ sprendimu, nereikia grąžinti net gautų kainos nuolaidų, jei tokias klientas buvo pasirinkęs, ar jos jam buvo suteiktos bendrovės ir jis jomis pasinaudojo.

Tam, kad klientai jaustųsi užtikrintai, o nuolaidos grąžinimas ar negrąžinimas nebūtų esminis veiksnys, lemiantis elektros energijos tiekėjo ar elektros tiekimo plano pasirinkimą, sprendimas buvo priimtinas dar 2023 m. rugpjūčio mėn., nelaukiant kol atsiras teisinis aiškumas ir poįstatyminiai teisės aktai dėl nuolaidų grąžinimo klausimo.

Tad „Ignitis“ klientai, sudarę nepriklausomo elektros energijos tiekimo sutartį nuo 2023 m. birželio 1 d., ir gavę nuolaidą elektros energijos tiekimui, jos grąžinti neturės, net jei keis planą arba nutrauks sutartį dar nepasibaigus fiksavimo terminui.

Nutraukus sutartį ar keičiant planą, sudarytą nuo 2023 m. birželio 1 d., suteikta nuolaida nebuvo ir nėra įtraukiama į kliento sąskaitą.

6 komentarų

Jonas

Grynas melas. Gruodžio mėnesį bendraudamas su konsultantu išreiškiau norą nutraukti sutartį , buvau įspėtas, kad turėsiu grąžinti pinigus už gautą lengvatą. Po to dar padidino tarifo įkainį. Be jokio motyvuoto
paaiškinimo.

Egidijus

Buvo perspėjimas deklaruoti rodmenis iki metų pabaigos. Mokėtina suma buvo vienokia, bet po naujų metų atėjo 15 € didesnė. Aferizmas, daugiau nieko

Rima

Gryna nesąmonė "ignitis kainų skaiciavimas nespėju stebėtis
Ragino kuo greičiau prasitęst sutarti nes po Naujųjų brangs
Taip ir padariau tai iškart atsiuntė naują kainą didesnę nors dar sutartyje galiojo mažesnė iki Naujų
Po to vėl atsiuntė gruodžio 7 d kad bus 0,273 o po to gruodžio 14 vėl pasikeitė į 0,29
Niekaip nesuprantu pažadų kurių jie nevykdo kad nesikeis
Įdomu kada vėl gausiu naują kainą ?

Lankytojas

Kaip visada el.skaitliuko rodmenis už lapkritį deklaravau iki gruodžio 10 d. Sumokėjau mėnesio pabaigoje kitą dieną deklaravau už gruodį kad nepersikeltų į kitus metus,o po naujųjų metų atėjo dvigubai didesnė sąskaita jie sudubliavo į krūvą abu mėnesius,niekaip nepavyko įrodyti ,kad už lapkritį jau sumokėta.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas