Jokių muito ar kitų papildomų mokesčių, garantuotas pristatymas ir žemiausia kaina – „Aliexpress“ gudrybės, kurias privalo žinoti kiekvienas iš jūsų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Jokių muito ar kitų papildomų mokesčių, garantuotas pristatymas ir žemiausia kaina – „Aliexpress“ gudrybės, kurias privalo žinoti kiekvienas iš jūsų

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Tačiau norint sėkmingai apsipirkti ir neturėti papildomų rūpesčių dėl prekių pristatymo – reikia žinoti keletą gudrybių, kurios padės to išvengti.

Verta paminėti ir tai, jog šį mėnesį „Aliexpress“ platformoje vyksta įvairūs išpardavimai, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. O dabar, kviečiame atkreipti dėmesį į keletą dalykų, kurie palengvins jūsų apsipirkimą bei suteiks geriausią įmanomą patirtį.

Pirmiausia – pasirūpinkite, kad turite savo paskyrą

Norint sėkmingai apsipirkti „Aliexpress“ platformoje – rekomenduojame turėti savo paskyrą. Norėdami ją susikurti – spauskite čia. Tai leis užtikrinti, jog matote teisingą informaciją apie pristatymo galimybes bei kainas, o taip pat nereikės nurodyti pristatymo adreso, kiekvieną kartą apsiperkant. Žinoma, tuo pačiu galėsite išsaugoti ir kelis adresus, kas suteiks dar daugiau patogumo.

Turėdami „Aliexpress“ jūs vienoje vietoje galėsite matyti visus savo užsakymus bei kitą svarbią informaciją, taip pat galėsite nusistatyti numatytąją valiutą ar pan. Kai paskyra sukurta – laikas pradėti apsipirkimą, o čia yra keletas svarbių niuansų.

Produktų apžvalgos – svarbus kokybės indikatorius

Įvairiausių produktų apžvalgos leidžia susidaryti pirminį įspūdį apie norimą įsigyti prekę. Daugelis populiarių „Aliexpress“ prekių turi nemažai atsiliepimų, kas gali leisti suprasti apie jo kokybę, o taip pat ir išvengti apgavysčių.

Prieš kažką perkant – būtinai patikrinkite pateikiamas apžvalgas. Rekomenduotumėme vengti produktų, kurie visai neturi jokių atsiliepimų. „Aliexpress“ turi gausybę pardavėjų, kurie dažnai siūlo tas pačias prekes, todėl geriau rinktis tą, kur pirkėjai paliko daugiau apžvalgų.

Svarbu paminėti ir tai, jog reikėtų žiūrėti ne tik į teigiamus atsiliepimus, bet ir neigiamus. Taip, mes suprantame, kad dažniausiai norisi žinoti ar produktas tikrai geras, tačiau neigiami įvertinimai gali padėti įžvelgti ir tam tikras silpnąsias vietas.

Produktų apžvalgos – dar ne viskas, patikrinkite pardavėją

Kaip jau minėjome, „Aliexpress“ platformoje yra gausybe pardavėjų, todėl patikrinti jų apžvalgas taip pat gali būti itin naudingas dalykas. Neretai pasitaiko ir nesąžiningų mažųjų pardavėjų, kurie siūlo neįtikėtinai žemas kainas, tačiau taip niekada ir nepristato įsigytų produktų.

„Aliexpress“ platformoje įvertinimus galima palikti ne tik prekėms, bet ir pardavėjams, todėl jeigu planuojate kažkokį pirkinį – būtinai patikrinkite pardavėjo įvertinimą. Vėlgi, rekomenduotumėme vengti tų parduotuvių, kurios neturi jokių įvertinimų arba jų reitingas yra labai žemas.

Parduotuvių informaciją galima matyti dar prieš produkto aprašymą, o paspaudus ant pardavėjo pavadinimo – atsidursite atskirame tam tikros parduotuvės puslapyje. Čia galėsite rasti ir kiek laiko ji veikia „Aliexpress“ platformoje, kas taip pat gali būti vienas iš indikatorių įsigyti ar ne norimą produktą.

Mažas užsakymų kiekis gali sufleruoti blogybes

Dar vienas svarbus niuansas – tai mažas užsakymų kiekis. Kaip jau minėjome, „Aliexpress“ platformoje yra gausybė pardavėjų ir milijonai prekių. Tačiau ne visos jos yra perkamos arba ne visi pardavėjai sugeba jas parduoti. Būtent dėl šios priežasties rekomenduojame atkreipti dėmesį į tai, kiek užsakymų jau buvo atlikta.

Jeigu norimas įsigyti produktas dar nebuvo parduotas nei karto – tai gali būti priežastis paieškoti alternatyvos arba įsigyti iš kito pardavėjo. Žinoma, tai automatiškai nereiškia, jog liksite apgauti, bet papildomos atsargumo priemonės dar niekam nepakenkė.

Išnaudokite prekių filtravimo galimybes

„Aliexpress“ platformoje yra ganėtinai daug opcijų, kurios padeda filtruoti norimus produktus. Jūs galite nusistatyti kainos filtrus, matyti tik tas prekes, kurios turi nemokamą pristatymą ir pan. Rekomenduojame maksimaliai išnaudoti filtravimo galimybes, o išsamų gidą apie tai kaip galima gauti geriausius rezultatus esame aprašę jau anksčiau. Pastarąjį tekstą rasite paspaudę čia.

Pirkite prekes iš Europos sandėlių

Paskutinis dalykas, kurį galima būtų padaryti – išsifiltruoti tik tuos produktus, kurie atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Apie šią gudrybę jau esame rašę ir anksčiau, tačiau reikėtų nepamiršti, kad ne visi produktai gali būti pasiekiami iš Europos sandėlių. Kaip bebūtų, pabandyti verta.

Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“. Šis kodas nurodo, kad būtų rodomos tik tos prekės, kurios atkeliauja iš Prancūzijos (FR) sandėlių.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas