Kai kurie „YouTube“ naudotojai tiesiog pasiuto: negali matyti pilnų vaizdo įrašų, kai kuriems įrašai pateikiami be garso

Lukas Snarskis

2024-05-28, 17:15

0 komentarų

„Google“ jau kuris laikas kovoja su tais vartotojais, kurie naudojasi „YouTube“ platforma su įjungta reklamų blokavimo priemone. Internautai neseniai pastebėjo ir dar vieną gudrybę – naudojant tokias priemones vaizdo įrašai kraunasi gerokai lėčiau nei turėtų. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Kai kurie „YouTube“ naudotojai tiesiog pasiuto: negali matyti pilnų vaizdo įrašų, kai kuriems įrašai pateikiami be garso

„YouTube“ rado dar vieną būdą, kaip kovoti su skelbimų blokatoriais. Platformos valdytojai jau ėmėsi įvairių gudrybių, pavyzdžiui, sulėtinimų, atgalinio skaičiavimo laikrodžių ir kitų, kad įtikintų daugiau naudotojų pereiti prie sąžiningų monetizacijos priemonių.

Naujausias „YouTube“ žingsnis prieš reklamos blokatorius - visiškai praleisti vaizdo įrašus ir net išjungti jų garsą. „Reddit“ platformoje pasirodė pranešimų apie naujausius „Google“ bandymus pažaboti reklamos blokavimo įskiepių naudotojus.

Teigiama, kad jeigu esate įsijungę vieną iš tokių įrankių – paleidę vaizdo įrašą jums bus rodoma jo pabaiga ir taip pat negalėsite pamatyti likusios jo dalies. Kiti „Reddit“ vartotojai sako, kad jiems vaizdo įrašai yra atkuriami be garso. Jie gali sureguliuoti garsumo slankiklį, kad sugrąžintų garsą, tačiau vos tik palikus slankiklį jis vėl tampa nutildytas.

Verta pastebėti, jog daugiausiai problemų turi „Adblock Plus“ įrankio naudotojai, mat kai kurie kiti įrankiai jau buvo atnaujinti taip, kad nekeltų papildomų bėdų. Vartotojai praneša, kad „uBlock Origin“ gerai veikia „Mozilla Firefox“ ir „Brave“ naršyklėse, o kiti renkasi „Opera GX“ arba alternatyvius klientus, pavyzdžiui, „FreeTube“.

Akivaizdu, kad „YouTube“ ir toliau eksperimentuos su naujais įkyrios vaizdo įrašų reklamos formatais, kol ras optimalią pusiausvyrą tarp pajamų iš savo auditorijos gavimo ir žiūrovų lojalumo išlaikymo, o vartotojai, nenorintys taikstytis su vis agresyvesne reklamos politika, turės mokėti už „YouTube Premium“ prenumeratą arba ieškoti kitų vaizdo įrašų šaltinių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas