Perspėjimas kiekvienam „Bitės“ klientui: šiandien gali tekti susidurti su rimtais nepatogumais, atskleidė, kaip elgtis ir kas čia vyksta

Pranešimas spaudai

2024-07-13, 07:54 (atnaujinta 2024-07-14, 08:55)

0 komentarų

Šiandien naktį „Bitė“ diegia naują Centrinę klientų sistemą. Didžiausias IT projektas per 20 metų gali paliesti šimtus tūkstančių klientų visoje Lietuvoje.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Perspėjimas kiekvienam „Bitės“ klientui: šiandien gali tekti susidurti su rimtais nepatogumais, atskleidė, kaip elgtis ir kas čia vyksta

Naujos sistemos diegimo laikotarpiu, naktį iš šeštadienio į sekmadienį, nuo liepos 13 dienos 20 val. iki liepos 14 dienos 10 val., galimi laikini klientų aptarnavimo sutrikimai, neveiks savitarnos sistemos. Vis tik bendrovė ramina – sistemos diegimas kokybiškam ryšiui įtakos nedarys, o dauguma žmonių nepatogumų nepatirs, mat šie bus vykdomi naktį, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Naujoji Centrinė klientų sistema yra vienas didžiausių IT projektų mūsų verslo istorijoje. Didžiausias per kelis dešimtmečius klientų aptarnavimo sistemos atnaujinimas leis klientams pasiūlyti išmanesnių ir aktualesnių paslaugų, taip pat palengvins darbą ir mūsų klientų aptarnavimo specialistams“, – komentuoja Gintas Butėnas, skaitmeninių paslaugų bendrovės „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius.

Naujosios Centrinės klientų sistemos diegimo metu „Bitės“ klientai galės naudotis ryšio ir kitomis paslaugomis įprastai, tačiau laikinai nebus galima valdyti paslaugų, pasiekti sąskaitų, keisti „Go3” planą, neveiks ir savitarnos svetainės mano.bite.lt ir mano.labas.lt. Išankstinės paslaugos „Labas“ klientai, kol neveiks savitarna sistemos diegimo metu, sąskaitas galės papildyti papildymo kvitais, taip pat valdyti ir užsakyti planus trumposiomis žinutėmis.

„Iš anksto savo klientų atsiprašome už galimus nepatogumus. Dedame dideles pastangas tam, kad naujosios sistemos diegimas, į kurį investuojame net 2 mln. eurų, būtų įgyvendintas sklandžiai ir taip, kaip suplanuota“, – sako „Bitės“ vadovas.

Šiuo metu „Bitė Lietuva“ aktyviai investuoja į plėtrą, didžioji investicijų dalis 2024 m. skirta sparčiam naujos kartos 5G tinklo diegimui bei turimų ryšio tinklų modernizavimui. Skaitmeninių paslaugų bendrovės investicijos per kelerius metus siekia rekordinius 100 mln. eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas