LG atnaujino savo prekinio ženklo išvaizdą: pamatykite, kaip atrodys naujasis bendrovės logotipas

LG

Lukas Snarskis

2023-04-13, 09:57

0 komentarų

Šiemet jau matėme atsinaujinusį „Nokia“ prekinį ženklą, kuris buvo pademonstruotas vasario pabaigoje. Dabar apie tokius pasikeitimus praneša ir dar viena bendrovė.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
LG atnaujino savo prekinio ženklo išvaizdą: pamatykite, kaip atrodys naujasis bendrovės logotipas

Pietų Korėjos milžinė pristatė atnaujintą bendrovės logotipą, kuris dabar tapo žymiai paprastesnis – nebeliko šešėlių, šiek tiek pasikeitė pagrindinė jo spalva, o pats simbolis tapo plokščias. Naujasis LG logotipas įgavo „LG Active Red“ pavadinimą.

Skelbiama, jog bendrovės šūkis „Life‘s Good“ dabar bus naudojamas žymiai plačiau, o naujuoju logotipu bus žymimi ir nauji produktai, ir jų pakuotės. Naujasis LG simbolis atrodo žymiai moderniau, o kompanijos vadovai pažymi jo dinamiškumą ir jaunatviškumą. Akivaizdu, jog siekiama suteikti naują prekės ženklo identitetą.

Naujasis LG logotipas


„Turėdami stiprią ir nuoseklę prekės ženklo strategiją – galime geriau perteikti savo siūlomas vertybes ir unikalų identitetą, kuriame harmoningai suderintos naujovės ir šiluma. LG siekia tapti ikoniniu prekės ženklu, rezonuojančiu tarp skirtingų kartų ir vietovių vartotojų“, - teigė „LG Electronics“ generalinis direktorius Williamas Cho.

LG taip pat siekia suteikti daugiau išraiškos savo firminiam logotipui internete, naudodamas išraiškingus judesius, tokius kaip mirktelėjimas, šypsena ar linktelėjimas. Tai galite matyti ir trumpame vaizdo įraše, kuriuo pasidalino kompanijos atstovai.

Žinoma, LG atstovai nepraleido progos, kaip ir daugelis kitų bendrovių, pabrėžti, jog toks atsinaujinimas skirtas pasiūlyti savo prekinį ženklą platesnei auditorijai, įskaitant Z kartos atstovus. O kaip naująjį kompanijos įvaizdį vertinate jūs? Kuris logotipas buvo geresnis – senas ar naujas?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas