Lietuvių pamėgta „Aliexpress“ pradeda didžiausius metų išpardavimus: neįtikėtinos nuolaidos, perkamiausi produktai už centus ir gausybė specialių pasiūlymų

Partnerio turinys

2023-03-20, 15:55

1 komentaras

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Lietuvių pamėgta „Aliexpress“ pradeda didžiausius metų išpardavimus: neįtikėtinos nuolaidos, perkamiausi produktai už centus ir gausybė specialių pasiūlymų

Šiandien „Aliexpress“ platformoje prasideda bene didžiausi šių metų išpardavimai, kurie skirti paminėti 13 internetinės prekybos vietos gimtadienį. O tai – puiki proga įsigyti norimus produktus už specialią kainą bei sutaupyti papildomai. Visą savaitę, iki kovo 26 dienos, „Aliexpress“ vyks įvairūs išpardavimai.

Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

Tokių išpardavimų „Aliexpress“ platformoje jau nebuvo seniai, o jums tai leis įsigyti įvairiausių produktų už itin žemą kainą, kai kuriais atvejais tiesiog už centus. Žemiau pateikiame tuos produktus, kurie sulaukė daugiausiai mūsų dėmesio, galbūt kažką naudingo rasite ir jūs.

„UTRAI Jstar Air“ automobilio užvedimo įrenginys

„Aliexpress“ dabar galima įsigyti „UTRAI Jstar Air“ automobilio užvedimo įrenginį, kurio kaina siekia vos 39,54 eurus. Šis įrenginys atkeliauja iš Lenkijoje esančio sandėlio, o pardavėjas žada ir itin greitą, vos penkias dienas trunkantį, pristatymą. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„UTRAI Jstar Air“ yra vienas perkamiausių jump starterių internete, kuris pasižymi puikiu funkcionalumu, galingomis specifikacijomis ir parduodamas už itin žemą kainą. Šis įrenginys jau buvo nupirktas jau daugiau nei 2800 kartų bei turi 775 įvertinimus. Pirkėjai šį „Utrai“ produktą įvertino 4,8 žvaigždutės iš penkių, o tai tik dar kartą įrodo koks kokybiškas įrenginys tai yra.

Nors šis „UTRAI“ produktas yra ganėtinai pigus, tačiau jis gali atlikti net keletą skirtingų funkcijų – jis ne tik leis užkurti jums kaprizingą automobilį, bet ir pasiūlys išorinės baterijos savybes, o taip pat galės pasitarnauti ir kaip LED prožektorius. „Jstar Air“ talpa siekia 8000 mAh, o maksimaliai pasiekiama srovė siekia 1000A.

Oukitel RT2 planšetė su 8 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties

Išpardavimų metu – puiki proga įsigyti itin atsparią „Oukitel RT2“ planšetę, kuri dabar parduodamas vos už 227,60 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Visų pirma, „Oukitel“ sukurta planšetė aprūpinta 10,1 colių įstrižainės ekranu su Full HD ekranu, o ir pačio įrenginio dizainas ganėtinai išskirtinis. Nesunku pastebėti, jog ji turi itin atsparius sprendimus, kurie apsaugos įrenginį nuo įvairiausių aplinkos veiksnių, tokių kaip karštis ar didžiulis šaltis, smūgiai ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

„Oukitel RT2“ planšetė veikia su „MediaTek MT8788“ procesoriumi, kuris turi aštuonis branduolius. Čia rasime keturis „Cortex-A73“ bei tiek pat „Cortex-A53“ branduolių. Gamintojas pasirūpino ir pakankamu atminties kiekiu. Planšetė turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Negana to, čia rasime ir 20 000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas