„Lietuvos draudimas“ atnaujino mobiliąją programėlę: klientai nuo šiol gali peržiūrėti ir valdyti visas savo turimas draudimo sutartis, atlikti mokėjimus, registruoti žalas

Pranešimas spaudai

2024-10-03, 11:59

0 komentarų

Šalies ne gyvybės draudimo rinkos lyderis „Lietuvos draudimas“ pristato atnaujintą mobiliąją programėlę, kurioje klientai nuo šiol gali peržiūrėti ir valdyti visas savo turimas draudimo sutartis, atlikti mokėjimus, registruoti žalas.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Lietuvos draudimas“ atnaujino mobiliąją programėlę: klientai nuo šiol gali peržiūrėti ir valdyti visas savo turimas draudimo sutartis, atlikti mokėjimus, registruoti žalas

Pasak Nerijaus Zinevičiaus, „Lietuvos draudimo“ elektroninių kanalų plėtros vadovo, šis pokytis yra svarbus tuo, kad klientai draudimo paslaugas dabar galės pasiekti dar greičiau ir patogiau – naudodamiesi programėle savo išmaniajame telefone.

„Mobiliosios programėlės atnaujinimas yra svarbus žingsnis, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai galėtų lengvai valdyti savo draudimo paslaugas. Programėlėje klientai nuo šiol gali lengvai peržiūrėti ir valdyti savo draudimo sutartis, susipažinti su asmeniniais pasiūlymais ir juos apmokėti ir, esant reikalui, greitai registruoti žalas. Visi duomenys ir funkcijos yra vienoje vietoje, ir tai ypač svarbu, kai nutikus nenumatytiems įvykiams informacijos apie turimą draudimo paslaugą reikia čia ir dabar“, – sako N. Zinevičius.

Pasak „Lietuvos draudimo“ atstovo, naujus programėlės funkcionalumus galima suskirstyti į kelias kategorijas, atsižvelgiant į dažniausiai klientų atliekamus veiksmus.

„Visų pirma, programėlėje visų turimų draudimo paslaugų valdymas yra vienoje vietoje. Naudotojai gali greitai peržiūrėti visus su draudimo sutartimis susijusius dokumentus, įskaitant ir sutarčių archyvą, matyti mokėjimų istoriją. Tai supaprastins finansinių įsipareigojimų stebėjimą bei valdymą“, − komentuoja N. Zinevičius.

Kaip pabrėžia ekspertas, kita ne mažiau svarbi funkcija – tai greita ir patogi patirtų žalų registracija. Nelaimės atveju programėlė leidžia vos keliais paspaudimais registruoti įvykį ir stebėti jo būseną. Naudotojai visuomet gali peržiūrėti registruotų žalų istoriją, o tai padės geriau sekti išmokų eigą.

Sveikatos draudimo turėtojai programėlėje gali matyti savo draudimo limitus, išlaidų likučius ir peržvelgti pateiktų prašymų istoriją.

„Lietuvos draudimo“ mobiliosios programėlės atnaujinimas jau pasiekiamas visiems esamiems naudotojams. Tereikia atnaujinti esamą versiją per „Google Play“ arba „App Store“. Nauji klientai gali lengvai atsisiųsti programėlę ir pradėti iš karto naudotis visomis jos funkcijomis.

„Lietuvos draudimas“ per pirmus 2024 m. šešis mėnesius klientams atlygino 120 mln. eurų ne gyvybės draudimo nuostolių Lietuvos ir savo Estijos filialo klientams. Tai yra 19 proc. daugiau nei 2023 m., kai tuo pačiu laikotarpiu buvo atlyginta 100 mln. eurų.

„Lietuvos draudimas“ yra didžiausia ir ilgiausią patirtį turinti ne gyvybės draudimo bendrovė Baltijos šalyse. Ji priklauso vienai iš didžiausių Vidurio ir Rytų Europos draudimo grupių PZU SA („Powszechny Zakład Ubezpieczeń Spółka Akcyjna“), kuri valdo 100 proc. „Lietuvos draudimo“ akcijų.

Pagrindinės bendrovės veiklos sritys yra transporto priemonių ir su jų valdymu susijusios civilinės atsakomybės, turto ir žmogaus draudimo paslaugų teikimas privatiems ir verslo klientams Lietuvoje ir Estijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas