„Luminor“ klientai sulaukė svarbaus perspėjimo: bankas perspėja apie galimus nepatogumus, sureaguoti turėtų kiekvienas kortelių turėtojas

Pranešimas spaudai

2023-04-25, 20:55

0 komentarų

„Luminor“ yra vienas pirmųjų bankų Baltijos šalyse, savo klientams pasiūlęs galimybę lengvai ir greitai atsidaryti sąskaitą vaikui net ir nevykstant į banko skyrių, o tiesiog pasinaudojant interneto banku.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Luminor“ klientai sulaukė svarbaus perspėjimo: bankas perspėja apie galimus nepatogumus, sureaguoti turėtų kiekvienas kortelių turėtojas

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Luminor“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – mokėjimo kortelių sistemos techninės priežiūros darbai.

„Balandžio 26 d. rytą, nuo 4 iki 6 val., vykdysime kortelių sistemos atnaujinimo darbus, tad tuo metu nebus galima blokuoti mokėjimo kortelės interneto banke ar naudojantis programėle. Minėtu metu prireikus blokuoti pamestą ar pavogtą kortelę, susisiekite su mumis telefonu“, - teigiama banko išplatintame pranešime.

Banko išplatintame pranešime taip pat pažymima, jog pametus ar kitaip praradus savo mokėjimo kortelę, apie tai galima pranešti telefonu - +370 5 239 3444.

„Luminor“ pažymi ir tai, jog minimu metu atlikus pirkimus, taip pat nebus tiksliai atvaizduojami kortelės duomenys. Įvykdytos operacijos bus tinkamai atvaizduojamos po 6 val. ryto.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas