„Luminor“ klientams – skubus banko perspėjimas: šiandien gali tekti patirti tam tikrų nepatogumų, sužinokite kas čia vyksta

Pranešimas spaudai

2023-10-03, 16:56

0 komentarų

„Luminor“ yra vienas pirmųjų bankų Baltijos šalyse, savo klientams pasiūlęs galimybę lengvai ir greitai atsidaryti sąskaitą vaikui net ir nevykstant į banko skyrių, o tiesiog pasinaudojant interneto banku.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Luminor“ klientams – skubus banko perspėjimas: šiandien gali tekti patirti tam tikrų nepatogumų, sužinokite kas čia vyksta

Siekiant užtikrinti geriausią klientų naudojimosi patirtį – būtina atitinkama sistemų priežiūra. Būtent tokiems darbams dabar ruošiasi „Luminor“, kurie informuoja savo klientus apie galimus sutrikimus, o pagrindinė to priežastis – techninės priežiūros darbai.

„Dėl suplanuotų techninių darbų nuo spalio 3 d. (antradienio) 23:00 val. iki spalio 4 d. (trečiadienio) 03:00 val. neveiks mūsų interneto bankas ir mobilioji programėlė“, - teigiama banko išplatintame pranešime.

Banko išplatintame pranešime taip pat pažymima, jog nuo 23:00 val. iki 07:00 val. nebus galimybės apsipirkti elektroninėse parduotuvėse ir identifikuotis partnerių puslapiuose.. Tiesa, bankomatai ir mokėjimai kortelėmis veiks kaip įprasta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas