Mokamos „YouTube“ prenumeratos turėtojams – naujos funkcijos, tačiau naująsias galimybes išbandyti gali ne visi vartotojai

Lukas Snarskis

2024-07-01, 13:00 (atnaujinta 2024-07-09, 12:27)

0 komentarų

„Google“ valdoma vaizdo įrašų platforma „YouTube“ nuolat sulaukia įvairių patobulinimų. Kai kurie jų sulaukia vartotojų kritikos, o kiti – didžiulių pagyrų. Dabar naujų funkcijų sulaukė „Premium“ prenumeratos turėtojai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Mokamos „YouTube“ prenumeratos turėtojams – naujos funkcijos, tačiau naująsias galimybes išbandyti gali ne visi vartotojai

„YouTube“ atstovai pranešė apie keletą naujovių, kurios jau dabar prieinamos „Premium“ plano turėtojams. Tiesa, kol kas šias galimybes gali išbandyti tik JAV gyventojai, turintys „Android“ išmaniuosius telefonus, tačiau netrukus naujos funkcijos pasieks ir kitus regionus bei „Apple“ produktus.

Vienas iš naujovių – „Jump ahead“ mygtukas, kuriuo automatiškai peršokama prie įdomiausios žiūrėto vaizdo įrašo dalies. Jis apima dirbtinį intelektą ir žiūrovų duomenis bei atsiras, jei dukart bakstelėsite vaizdo įrašą.

Dar viena nauja galimybė - trumpametražiams „YouTube“ filmams suteikiamas „Picture-in-picture“ (PiP) režimas, leidžiantis žiūrėti turinį atliekant kelias užduotis.

„YouTube“ taip pat pasidalijo naujausiomis eksperimentinėmis funkcijomis, kurias galite pasiekti apsilankę eksperimentinių funkcijų puslapyje. Tai išmaniosios vertikalių vaizdo įrašų parsisiuntimo funkcijos ir pokalbių dirbtinis intelektas, kuris atsako į klausimus, pateikdamas užuominas, ir siūlo susijusį turinį, nepertraukdamas vaizdo įrašo.

Internetinėje naršyklėje besinaudojantys „YouTube“ platforma atras ir atnaujintą „Watch“ puslapį. Platformos kūrėjų teigimu, jame bus siūlomas naujas ir patobulintas būdas rasti susijusį turinį ir bendrauti su kitais vaizdo platformos naudotojais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas