Naudotis „Google“ paieška bus dar patogiau: pristatytas naujas įrankis, kuris padės vartotojams sutaupyti nemažai laiko

MiTech.lt

2023-08-20, 12:26

0 komentarų

Norėdami rasti norimą informaciją internete – daugelis mūsų pasitelkia „Google“ paieškos sistemą. Pastaroji nuolat tobulinama tam, kad prieiga prie informacijos būtų kuo paprastesnė, o taip pat ir patogesnė. Ir dabar JAV technologijų milžinė pristato dar vieną patobulinimą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Naudotis „Google“ paieška bus dar patogiau: pristatytas naujas įrankis, kuris padės vartotojams sutaupyti nemažai laiko

„Google“ ką tik išleido naują įrankį „Android“ ir „iOS“ operacinėse sistemose „Google“ paieškos „Search Labs“ skirtuke. Naujasis įrankis yra „Search Generative Experience“ (SGE) dalis ir tai visiškai kitoks produktas nei „Google“ dirbtinio intelekto pokalbių robotas „Bard“. Šiuo nauju įrankiu siekiama pagerinti paieškos rezultatus, o netrukus jis bus prieinamas ir „Chrome“.

Naujosios SGE funkcijos tikslas – padėti naudotojams efektyviau įsitraukti į ilgus straipsnius, nes ji apibendrina turinį į pagrindinius punktus. Ji bus ypač naudinga žmonėms, kurie yra naujokai tam tikroje temoje. „Google“ teigė, kad ši funkcija neveiks su straipsniais, kurie yra mokami.

Be to, sugeneruotuose pagrindiniuose punktuose bus nuorodos, vedančios tiesiai į skyrių, iš kurio generavimo įrankis paėmė informaciją. Tai padėtų naudotojams tikrinti faktus ir gauti papildomos informacijos šiuo klausimu. Įrankis taip pat padeda naudotojams atsakyti į tam tikrus klausimus, išgaudamas atsakymus iš straipsnio.

Kol kas naujoji funkcija pagal „Search Labs“ yra prieinama tik anglų kalba ir tik atrinktiems naudotojams JAV ir nepateiktas pasaulinio išleidimo tvarkaraštis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas