Neeilinė galimybė, kokios daugiau gali ir nebebūti: superiniai „Aliexpress“ išpardavimai artėja link pabaigos, paskutinė proga įsigyti produktus už centus!

Partnerio turinys

2023-03-26, 11:40 (atnaujinta 2023-03-26, 11:41)

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Niekam ne paslaptis, jog kiniškos parduotuvės dažnai siūlo žemesnę kainą nei Lietuvos pardavėjai, o dėl šios priežasties itin populiari yra „Aliexpress“ platforma.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Neeilinė galimybė, kokios daugiau gali ir nebebūti: superiniai „Aliexpress“ išpardavimai artėja link pabaigos, paskutinė proga įsigyti produktus už centus!

Šią savaitę „Aliexpress“ platformoje vyksta bene didžiausi šių metų išpardavimai, kurie skirti paminėti 13 internetinės prekybos vietos gimtadienį. O tai – puiki proga įsigyti norimus produktus už specialią kainą bei sutaupyti papildomai. Pirmadienį prasidėję išpardavimai tęsiasi iki rytojaus, o tai reiškia, kad šiandien, sekmadienį, yra paskutinė diena, kuomet galite pasinaudoti specialiais pasiūlymais.

Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

Tokių išpardavimų „Aliexpress“ platformoje jau nebuvo seniai, o jums tai leis įsigyti įvairiausių produktų už itin žemą kainą, kai kuriais atvejais tiesiog už centus. Žemiau pateikiame tuos produktus, kurie sulaukė daugiausiai mūsų dėmesio, galbūt kažką naudingo rasite ir jūs.

Poco X5 Pro išmanusis telefonas

„Aliexpress“ vykstančių išpardavimų metu naująjį „Poco X5 Pro“ galima įsigyti vos už 318,01 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą AN35. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta pastebėti ir tai, jog pirkinys jus pasieks iš Prancūzijoje esančio sandėlio, todėl nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

Naujasis „Poco X5 Pro” išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižinės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti ir tai, jog čia naudojama 10 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Poco“ taip pat pasiūlys ir atitinkamai 8 GB ir 256 GB atminties turintį modelį. Čia bus naudojamos LPDDR4X ir UFS 2.2 talpyklos. „Poco X5 Pro“ pirkėjus pasieks su „Android 12” operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Išmaniųjų telefonų priedai

Norime jums rekomenduoti ir keletą priedų, kurie palengvins jūsų naudojimąsi išmaniuoju, o galbūt rasite geresnę alternatyvą dabar turimam priedui.

QOOVI išorinė baterija su 20 000 mAh talpa

„Baseus“ išmaniojo telefono automobilinis laikiklis

„Baseus“ PD 65W išorinė baterija su 30 000 mAh talpa

65W greitojo įkrovimo blokelis

Mini trikojis išmaniojo telefono laikiklis

Kaip jau minėjome, visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas