Pasirūpinkite fantastiškomis kalėdinėmis dovanomis jau dabar: „Aliexpress“ prasideda išpardavimai, kurie leis sutaupyti krūvą pinigų, o kai kurios prekės kainuoja centus

Partnerio turinys

2023-11-05, 07:35

0 komentarų

Nenumaldomai artėjant didžiausioms šių metų šventėms – daugelis jau pradėjo pasiruošimą. Nors šventinis periodas prasidės tik už kelių mėnesių, tačiau jau dabar galima pradėti pasiruošimą, o tuo pačiu ir sutaupyti nemažai pinigų.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pasirūpinkite fantastiškomis kalėdinėmis dovanomis jau dabar: „Aliexpress“ prasideda išpardavimai, kurie leis sutaupyti krūvą pinigų, o kai kurios prekės kainuoja centus

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ nuolat galima rasti įvairiausių akcijų, o kai kurie produktai dažnai parduodami ir už itin žemą kainą, kokios nerasime niekur kitur. Ir nors didieji metų išpardavimai prasidės tik kitą savaitgalį, kuomet startuos „Double 11“ nuolaidų maratonas, jau dabar galite rasti prekių, kurioms taikomos milžiniškos nuolaidos.

„Aliexpress“ sudarė specialų puslapį, kuriame rasite visas prekes, kurioms taikomos didžiulės nuolaidos. Visą šį mėnesį šioje internetinėje prekyvietėje taikomos nuolaidos net iki 50 proc., o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia.

Visi puslapiai, kuriuos privalu žinoti:

  • „Aliexpress“ nuolaidos iki 50 proc. – spauskite čia.
  • Pirkite tris prekes už mažiau du eurus ir gaukite nemokamą pristatymą – spauskite čia.
  • Produktai su nuolaida ir nemokamu pristatymu – spauskite čia.

Tarp išparduodamų produktų galima rasti pačių įvairiausių prekių – nuo įkrovimo blokelių, ausinukų ar įvairiausių laidų, iki maršrutizatorių, ausinių ar vaizdo stebėjimo kamerų. Tačiau ir tai dar nėra viskas. „Aliexpress“ pateikia ir specialų puslapį, kur įvairias smulkias prekes galima įsigyti už itin žemą kainą.

Paspaudę šią nuorodą jūs rasite „Aliexpress“ prekes, kurios kainuoja nuo 1,93 euro. Viskas ką jums reikia padaryti – išsirinkti tris norimus produktus ir įsidėti juos į krepšelį ir taip gausite nemokamą pristatymą. Tarp itin pigių produktų galima rasti „Lenovo LP40 Pro“ ausinukus, įvairias kompiuterines peles, LED šviesas ir daugybę kitų produktų.

Norint sėkmingai apsipirkti „Aliexpress“ platformoje – rekomenduojame turėti savo paskyrą. Norėdami ją susikurti – spauskite čia. Tai leis užtikrinti, jog matote teisingą informaciją apie pristatymo galimybes bei kainas, o taip pat nereikės nurodyti pristatymo adreso, kiekvieną kartą apsiperkant. Žinoma, tuo pačiu galėsite išsaugoti ir kelis adresus, kas suteiks dar daugiau patogumo.

Turėdami „Aliexpress“ jūs vienoje vietoje galėsite matyti visus savo užsakymus bei kitą svarbią informaciją, taip pat galėsite nusistatyti numatytąją valiutą ar pan. Kai paskyra sukurta – laikas pradėti apsipirkimą, o čia yra keletas svarbių niuansų.

Produktų apžvalgos – svarbus kokybės indikatorius

Įvairiausių produktų apžvalgos leidžia susidaryti pirminį įspūdį apie norimą įsigyti prekę. Daugelis populiarių „Aliexpress“ prekių turi nemažai atsiliepimų, kas gali leisti suprasti apie jo kokybę, o taip pat ir išvengti apgavysčių.

Prieš kažką perkant – būtinai patikrinkite pateikiamas apžvalgas. Rekomenduotumėme vengti produktų, kurie visai neturi jokių atsiliepimų. „Aliexpress“ turi gausybę pardavėjų, kurie dažnai siūlo tas pačias prekes, todėl geriau rinktis tą, kur pirkėjai paliko daugiau apžvalgų.

Svarbu paminėti ir tai, jog reikėtų žiūrėti ne tik į teigiamus atsiliepimus, bet ir neigiamus. Taip, mes suprantame, kad dažniausiai norisi žinoti ar produktas tikrai geras, tačiau neigiami įvertinimai gali padėti įžvelgti ir tam tikras silpnąsias vietas.

Mažas užsakymų kiekis gali sufleruoti blogybes

Dar vienas svarbus niuansas – tai mažas užsakymų kiekis. Kaip jau minėjome, „Aliexpress“ platformoje yra gausybė pardavėjų ir milijonai prekių. Tačiau ne visos jos yra perkamos arba ne visi pardavėjai sugeba jas parduoti. Būtent dėl šios priežasties rekomenduojame atkreipti dėmesį į tai, kiek užsakymų jau buvo atlikta.

Jeigu norimas įsigyti produktas dar nebuvo parduotas nei karto – tai gali būti priežastis paieškoti alternatyvos arba įsigyti iš kito pardavėjo. Žinoma, tai automatiškai nereiškia, jog liksite apgauti, bet papildomos atsargumo priemonės dar niekam nepakenkė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas