Prekių pristatymo startuolis turi puikių naujienų: prekes per porą valandų pristatys net šventiniu laikotarpiu

Pranešimas spaudai

2022-12-20, 10:35

0 komentarų

Prekių pristatymo startuolis „LastMile“ skelbia, kad nepaisant išaugusio užsakymų skaičiaus ir spūsčių gatvėse, pirkiniai šventiniu laikotarpiu klientams bus pristatomi kaip įprastai – tą pačią dieną, per porą valandų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Prekių pristatymo startuolis turi puikių naujienų: prekes per porą valandų pristatys net šventiniu laikotarpiu

Pritrūkus produktų ar dovanų, juos gauti bus galima iki pat Kūčių vakarienės. Tiesa, švenčių dienomis keisis elektroninės parduotuvės darbo laikas.

„Prieš šventes sustiprinome kurjerių pajėgumus tam, kad išlaikytume itin greito pristatymo standartą. Didžiuosiuose Lietuvos miestuose dirbs apie 500 mūsų partnerių – kurjerių ir surinkėjų, taigi mūsų klientai šventėms ruoštis galės ramiai. Pritrūkus produktų ar dovanų, juos pristatysime tą pačią dieną, vos per porą valandų. Atsakingai ruošėmės šiam periodui, todėl galime užtikrinti sklandžiai veikiančius prekių surinkimo ir pristatymo procesus“, – sako Tadas Norušaitis, startuolio „LastMile“ vadovas ir bendraįkūrėjas.

Per Kūčias, gruodžio 24 d., užsakymus „LastMile“ kurjeriai pristatys nuo 8 val. iki 19 val., o paskutinę metų dieną, gruodžio 31-ąją – nuo 8 val. iki 16 val. Abi Kalėdų dienas ir Naujųjų metų pirmą dieną prekės į namus pristatomos nebus.

„Šventes praleisti su šeima ar draugais norime visi, todėl jų metu mūsų prekių surinkėjai ir kurjeriai ilsėsis. Tačiau esame pasiryžę intensyviai dirbti iki artėjančių šventinių dienų tam, kad klientai šventėms pasiruošti galėtų lengvai ir taupydami laiką“, – sako T. Norušaitis.

Prekybos tinklo „Iki“ valdomo startuolio „LastMile“ platforma šiuo metu turi daugiau nei 300 tūkst. registruotų vartotojų. Jie gali rinktis produktus iš prekybos tinklo „Iki“ asortimento ir daugiau nei 40 partnerių parduotuvių. Asortimentą bendrai sudaro daugiau kaip 30 tūkst. prekių. Šių metų rugsėjį pradėjo veikti ir „LastMile Market“, prekės jam yra renkamos ir pristatomos iš „PROMO Cash&Carry“ parduotuvių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Iš viso „LastMile“ savo paslaugas siūlo Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Tauragės, Šilalės, Telšių, Kėdainių ir Marijampolės gyventojams. Prekybos tinklas „Iki“ 2021 m. rugsėjo mėn. įsigijo startuolį „LastMile“ po sėkmingo, daugiau nei pusantrų metų trukusio, bendradarbiavimo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas