„RoboLabs“ pradeda siūlyti naują paslaugą: lankstus darbas buhalteriams su ROBO sistema nesirūpinant klientų paieška

Pranešimas spaudai

2024-01-08, 09:00

0 komentarų

Buhalterijos paslaugų kompanija „RoboLabs“ nuo šiol dirba su nauju partnerystės projektu, leidžiančiu savarankiškai dirbantiems buhalteriams iš visos Lietuvos vesti apskaitą išmanioje ROBO sistemoje, nesirūpinant naujų klientų pritraukimu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„RoboLabs“ pradeda siūlyti naują paslaugą: lankstus darbas buhalteriams su ROBO sistema nesirūpinant klientų paieška

„RoboLabs“ sparčiai auga ir vis daugiau įmonių patiki mums savo apskaitos tvarkymą. Todėl matome, kad turime tiek plėsti savo specialistų tinklą už trijų didžiųjų miestų, kuriuose turime biurus, tiek pasiūlyti savarankiškai dirbantiems finansinės apskaitos ekspertams tinkamas bendradarbiavimo sąlygas. Tuo pačiu, matydami aiškius mūsų sistemos privalumus, norime suteikti galimybę buhalteriams taupyti laiko kaštus ir, išnaudojant visas sistemos naudas, dirbti efektyviau“, – sako „RoboLabs“ direktorė Gintarė Katinaitė.

Projekto pagrindinė idėja – pritraukti patyrusius buhalterijos specialistus, norinčius dirbti išmaniau ir efektyviau, bei susitelkti į tikslų buhalterijos vedimą, klientų paiešką paliekant „RoboLabs“ pardavimų komandai, pasakoja G. Katinaitė.

„Moderni ROBO sistema optimizuoja finansinės apskaitos procesus, didina darbo efektyvumą ir sumažina klaidų riziką. Naudodamiesi šia programa, buhalteriai gali atsisakyti mechaninių užduočių, tokių kaip, pavyzdžiui, sąskaitų suvedimas. Visi projekto partneriai gauna prieigą prie ROBO sistemos, mokymų bei atnaujinimų“, – pasakoja „RoboLabs“ direktorė.

Kitas vienas iš didžiausių projektų pranašumų, anot G. Katinaitės, yra būtent tai, kad „RoboLabs“ pasirūpina klientų pritraukimu ir aptarnavimu. Tai suteikia partneriams stabilumą – nereikia nuolat ieškoti naujų klientų ar pritraukinėti jų dėmesio. Partneriai turi galimybę valdyti savo klientų skaičių, darydami tiesioginę įtaką savo užimtumo lygiui ir potencialiam uždarbiui.

Jau ne vienas savarankiškai dirbantis buhalteris pasirinko bendradarbiauti su „RoboLabs“. Viktorija – viena pirmųjų iš jų.

„Pasirinkau bendradarbiauti su „RoboLabs“ dėl kelių priežasčių. Pirmiausia, mane sudomino pati programa, kuri visapusiškai išsiskiria iš kitų buhalterinių programų. Antra, klientai gali lengvai pasiekti „RoboLabs“ bet kuriuo paros metu ir matyti visas ataskaitas bei skolas realiu laiku, todėl klientui nebereikia skambinti buhalteriui ir klausti. Na, o tuo metu buhalteris gali dar produktyviau skirti laiką apskaitos vedimui“, – sako viena iš partnerystės projekto buhalterių Viktorija.

Žinoma, „RoboLabs“ siūlo pagalbą ir mokymus naudojantis programa, užtikrindami, kad visi partneriai sugeba išnaudoti visą sistemos potencialą, tiksliai vesdami pilną įmonių apskaitą. Toks rūpinimasis partnerių kompetencija padeda užtikrinti aukštą paslaugų kokybę ir teigiamą klientų patirtį, teigia G. Katinaitė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas